Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580157

Editie (d)OWN - Welkom


OWN

691 bezichtigingen

YMdS416.png

b2UOI2m.pngAfik2J0.png

En zo begon het, 11 maanden terug:

Welkom bij de 376ste editie van Ocean's Weekly News. Ik, 3L1077, ben blij dat ik jullie mag verwelkomen. Deze editie is best wel speciaal voor Phoenyxar en mij, het is namelijk onze eerste editie als hoofdredacteurs. Weg met dat co-hoofdredacteurschap, gewoon twee hoofdredacteurs met dezelfde bevoegdheden en titel. Verder heb ik jullie proberen te verwennen deze week: kijk maar goed hoe deze editie eruitziet. Ik ben er lang mee bezig geweest, dus ik hoop van harte dat jullie er blij mee zijn.

Achja, ik ga jullie verder niet storen, geniet van deze mooie OWN!


Tja, met dat ik nu als tweede aan woord kom valt er natuurlijk niet zo veel meer te zeggen. Het is wel iets speciaal, zo de eerste editie waar je zelf aan het hoofd staat (ook al dat ik genoeg ervaring heb bij andere blogs). Als ik het goed heb zit ik nog maar een goed jaar bij OWN, dus dat is wel iets mooi om meemaken. Naja, niet te veel gezever meer. Ik hoop dat jullie genieten van deze verzameling aan letters en cijfers!

~3L1077 & Phoenyxar~

Een mooi en optimistisch begin, nee? Maar aan dit verhaaltje ging ooit een einde komen. Zoals elke week wensen we jullie veel plezier met de komende editie! Ditmaal met 8 lekker gevulde rubrieken en een speciale afsluiter. Lezen dus!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...