Jump to content
 • Sign Up

Opinieblad

 • entries
  106
 • comments
  243
 • views
  65,321

Editie 9 - In de Wandelgangen

Visser23

1,514 views

indewandelgangend9e23.png

Geschreven door KaiSkillzz

Ze zijn er; de Heists op GTA Online

Het was op dinsdag 10 maart eindelijk zo ver. De heists verschenen in GTA Online. Het was een enorme update. Er werden niet alleen maar heists toegevoegd, maar ook nieuwe kleding, een wapen en een grote lading nieuwe voertuigen die je gaandeweg kan kopen door voorbereidingsmissies en de heists zelf te spelen. Bovendien is er een nieuwe gamemode dat Adversary Mode heet. Dit bevat onder andere 'Hasta la vista' een gamemode waarbij je als trucker spelers moet overrijden die met behulp van een racefiets proberen te vluchten. Ik zal een beetje over mijn ervaringen met deze update vertellen.

Toen mijn lessen die dinsdag afgelopen waren ging ik sneller dan normaal naar huis. Ik kon haast niet wachten om mijn schijfje in de PS4 te stoppen en te beginnen met spelen. Goed, ik heb geen netwerkkabel, dus het downloaden van de enorme update duurde langer dan ik verwacht had, maar dat mocht de pret niet drukken! Dagen voor de heists heb ik al met een paar mensen afgesproken dat wij een vaste crew zullen vormen om de heists te doorlopen. Als je de heists op volgorde doorloopt en ook nog eens met hetzelfde team speelt, krijg je een leuke geldbonus. Helaas kwam er van dat avondje spelen weinig terecht. De servers van Rockstar Games raakten vermoedelijk overbelast door de miljoenen mensen die GTA speelden. In de middag was het enigszins te spelen, maar in de avond komen de Amerikanen natuurlijk online en daardoor is overbelasting niet te vermijden. Inmiddels zijn de problemen door een andere update hersteld.

Er was nog een probleem waar we als team tegenaan liepen. Het is heel erg moeilijk om met zijn vieren op hetzelfde moment online te zijn. Als de ene persoon naar de kapper moet, moet de andere persoon naar zijn schoonmoeder. Op deze manier schieten de heists natuurlijk niet op. Ergens heeft dit ook wel weer een voordeel. Ik vind het namelijk zonde om de heists in één keer af te raffelen en vervolgens met een hoop geld lopen zonder dat ik in feite plezier heb gehad in het spelen van de heists. Op het moment van schrijven zijn de heists bijna afgerond en hebben we inmiddels aardig wat online dollars verdiend. Toen we startten zat ik op ongeveer 1,3 miljoen dollar. Inmiddels is dat al bijna 3,5 miljoen. Als je met een goed team speelt en elkaar kan vertrouwen, ben je bijna verplicht om veel plezier te hebben, want dat is wat deze update je biedt.2 Comments


Recommended Comments

Als de ene persoon naar de kapper moet, moet de andere persoon naar zijn schoonmoeder.

Gezien de gemiddelde leeftijd op het forum lijkt me dit sterk :7

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...