Jump to content
 • Sign Up

Opinieblad

 • entries
  106
 • comments
  243
 • views
  65,319

Mededeling

ERRWINS

3,285 views

mededelingobul3.png

Geschreven door ERRWINS

Zoals jullie hebben gezien, is Opinieblad niet verschenen wanneer het wel had gemoeten. De reden hiervoor was dat de gehele redactie tijd te kort had om goed werk af te leveren. Echter mag dit geen excuus zijn, maar onze privé levens hebben nu eenmaal voorrang. Ik, ERRWINS, heb besloten om mijn taken bij Opinieblad neer te leggen voor onbepaalde tijd aangezien ik het niet kan combineren met mijn privé leven. Het actief zijn op het forum is te doen, maar grootschalige projecten onderhouden zal een probleem worden, vandaar mijn keuze.

Nadat ik het aangekondigd had , besloten vele redacteurs mijn voorbeeld te volgen. Examenperiode komt eraan, wat betekent dat er minder tijd is voor het Opinieblad. Om geen kwaliteit verloren te laten gaan, hebben we met z'n allen besloten om dit project voor nu stop te zetten. Het is het beste voor Opinieblad en zijn redactie. Jammer? Zeker! Soms moet je keuzes maken die niet altijd even leuk zijn, maar dat is in het echte leven ook zo.

Ik hoop jullie, de lezers, gauw weer te zien zodra wij weer online komen. Tot dan wens ik jullie een prettig verblijf op het forum, en laat ik jullie genieten van de edities die nu online staan.

Tot ziens!12 Comments


Recommended Comments

Beste ERRWINS,

Je kunt goed schrijven, dat wisten we allemaal al. Ook mededelingen kun je goed schrijven, ware het niet dat er ten minste één grove fout in staat:

Ik, ERRWINS, heb besloten om mijn taken bij Opinieblad neer te leggen voor onbepaalde tijd aangezien ik het niet kan combineren met mijn privé leven. Het actief zijn op het forum is te doen, maar grootschalige projecten onderhouden zal een probleem worden, vandaar mijn keuze.

Nadat ik het aangekondigd had , besloten vele redacteurs mijn voorbeeld te volgen.

De grap van dit hele verhaal is dat jij bent gestopt nadat Kai en ik zijn gestopt. Ik was de eerste die in de groeps-PB vroeg waarom de laatste editie nog niet online was. Jij zou dat met Visser23 overleggen, maar daar had ik na 5 dagen nog niets over gehoord. Daarom heb ik aangegeven te stoppen als het zo door zou gaan. En ja, zo ging het inderdaad door. Geen communicatie, geen andere berichtgeving.

Nadat Kai en ik hadden aangegeven te stoppen, omdat de samenwerking simpelweg niet liep, ga jij nu van de toren af blazen dat jij de eerste bent die heeft aangegeven te stoppen. Kom nou. Als je betrouwbaar wilt blijven moet je wel de feiten noemen zoals die zijn, en deze niet omdraaien. Zonder mij had jij nog niet medegedeeld dat je zou stoppen.

Met groet,

Dippie

Share this comment


Link to comment

Inderdaad, ik leg mijn taken neer aangezien, zoals jij al aangeeft, de examenperiode er aan komt, en ik mijn tijd echt nodig heb voor school/werk. Het forum schiet erbij in, dat is gewoon een feit. Aan het adminteam heb ik ook aangegeven dat ik de Top 20 niet kan onderhouden en dat ik pas weer echt actief wordt vanaf de zomer. Ik had niet de planning om Opinieblad 'in de steek te laten' maar ik heb helaas geen andere keus dan prioriteiten stellen, en op dit moment is dat mijn privéleven.

Opinieblad is een geweldig project en heeft de mogelijkheid om een vaste waarde te worden, maar we kampen helaas met dezelfde problemen als OWN. Weinig motivatie, het wordt een verplichting en mensen letten meer op je fouten dan op je schrijftalent. Dit heeft mij nooit weer houden, maar je motivatie moet echt sterk zijn om het vol te houden. Motivatie is bij mij geen probleem, maar tijd wel. Dat is, om het grof te zeggen, kut.

Ik stuur dit bericht om te laten weten dat ik mijn ontslag indien. We lopen al twee editie's achter en zoals het er nu uitziet wordt het heel erg moeilijk om alles in te halen. Bovendien heb ik over een paar werken examen's en heb ik sowieso geen tijd meer om te schrijven. Ik hoop dat jullie deze keuze begrijpen. Voor zo lang het duurde hebben we goed werk geleverd.

Bedankt voor de leuke tijd!

Kai

Bij deze dien ik mijn ontslag in. We lopen twee edities achter en de communicatie binnen de redactie is om te janken. In vijf dagen geen enkel bericht, van niemand. Het zal niet lukken om deze klap boven te komen. Althans, niet voor nu. Ik vond het best leuk om te schrijven, maar ook ik heb het druk, net als iedereen. Daarnaast had ik nooit reacties op mijn items, wat de motivatie niet ten goede komt.

Bedankt voor nu, en misschien tot later op deze redactie, maar ik ga d'r zelf vooralsnog niet vanuit.

Tot ziens,

Diedrik

Let vooral op de datum en tijd. Het officiële ontslag van jullie is ingediend nadat ik mijn ontslag indiende. ;)

Laten we volwassen zijn en het hier bij laten.

Share this comment


Link to comment

Als 't vaker gebeurd, en de communicatie niet verbeterd (deze is nu gewoon belabberd), vind ik 't wel prima en ga ik m'n tijd in nuttigere dingen steken ;)

Nu jij weer ;)

Maar ik heb geen zin om ons tegen elkaar op te zetten. Ik hoef geen geruzie en wil het graag hierbij laten. ;)

Share this comment


Link to comment

Zeg, maar even in alle zakelijkheid: dit zag je toch al aan de start van het opinieblad aankomen?

Share this comment


Link to comment

Geef toe, het was niet meer wagen.

Jullie hadden al vanaf dag 1 een grote mond, vanaf dag 1 was volgens jullie OB een krant met kwaliteit, allemaal meer woorden dan uiteindelijk daden.

Juist omdat het nu stuk loopt, kan ik er smakelijk om lachen, ik vind het zonde, zeker.

Maar gewoon dat jullie de daden niet kunnen voldoen die jullie in eerste instantie hadden beloofd.

Ik denk dat mensen meer te spreken zouden zijn, als jullie gewoon hadden gedaan wat jullie voor ogen hadden, zonder het gebash of eigen op een troon zetten.

Nu even een reality check, OWN last er een pauze in na 8 jaar trouwe dienst, jullie lassen er al een pauze in na 3 maanden.

Welk voordeel heeft die grote mond opgeleverd, helemaal niks.

Enige wat je eraan overhoudt is een zere plek want van je beloftes of grote mond, heb je tot heden niks tot weinig van waar gemaakt naar mijn mening.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...