Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 39 - Game On


Dutchy3010

583 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_gameon.jpg

SammieShine en Piet-Herr hebben deze rubriek vakkundig in elkaar gestoken. Waarom? Nou, daarom.

Geen misleidende intro dit keer, gewoon straight to the point.

Rij minder roekeloos, koop Forza 2!

Althans.. Zo beweert Dan Grenadal, gamedirector van Forza Motorsport 2. Weliswaar gebruik ik mijn persvrijheid om dat te overdrijven, maar toch. Het zit zo; hij reageert op een peiling uit de 'British School of Motoring'. Waarin 27% toegaf dat ze meer risico in het verkeer namen, na het spelen van eerdergenoemde.

Volgens de beste man zou Forza zó realistisch zijn dat je erdoor op het goeie moment weet in te sturen en het inschatten van verschillende situaties tijdens het rijden. Het is gewoon echt. ;)

Bron: Insidegamer.nl

65nm chip komt eraan!

Volgens DigiTimes worden de 90nm chips die nu in de Xbox 360'en worden gestopt vervangen door de 65nm chips. Het voordeel voor de consument is dat 'ie minder hitte maakt. Microsoft moet er blij mee zijn omdat die kleinere chip goedkoper te maken is. Dit gaat, volgens DigiTimes dus, dit najaar gebeuren. Het word dus een minder warme Xbox 360 kerst. :sigaar:

Bron: Insidegamer.nl

Home beta gestart!

Op 1 mei is de Europese beta van 'Home' gestart. Alleen officiële Sony beta-testers mogen meedoen, waarbij het uitbrengen van informatie streng verboden is. Dus we kunnen geen stortvloed aan filmpjes verwachten, maar het gewoon met de informatie van Sony moeten doen. Home word rond oktober dit jaar verwacht. Het wordt een gratis download voor elke Playstation 3. ^^

Bron: Insidegamer.nl

Midway komt met nog drie games naar de Wii

Midway heeft bekend gemaakt dat het met drie onaangekondigde Wii-games bezig is. Van deze games zullen er twee games exclusief voor de Wii zijn en als het goed is komen ze allemaal dit jaar nog uit. Midway heeft The Ant Bully, Happy Feet en Rampage al op de Wii uitgebracht en is ook nog bezig met Mortal Kombat en Blitz: The League.

Bron: Insidegamer.nl

Importeren?! :?

Jazeker, met Piet-Herr :sigaar: Deze week ga ik het, zoals beloofd, over betaalmogelijkheden hebben, want dat ligt allemaal net wat anders dan wanneer je binnen Nederland iets wil betalen. Veel mensen denken dat je daar per se een creditcard voor nodig moet hebben, maar dat is gelukkig niet zo. Hoe dan wel? Nou, dat lees je volgende week in Game On :*D Daar gaat Piet-Herr alles over vertellen!

Ik begin even met wat anders. Op de meeste internationale sites worden de prijzen in US-dollars gegeven of in Japanse Yen. Natuurlijk is dit voor ons niet zo van belang, want we willen de prijzen in euro's weten. Nu kun je wel ongeveer schatten hoeveel het is (of niet natuurlijk :puh:), maar je wil het precies weten. Voor dit soort vraagstukken is de site www.wisselkoersen.nl erg handig. Hier kun je bedragen omrekenen van iedere valuta naar iedere andere valuta, uitgaand van de meest recente waardes. Dus, stel je komt een bedrag tegen van 33 Amerikaanse dollar en je wil dolgraag weten hoeveel euro dit is. Dan vul je onder het kopje omrekenen bij 'bedrag' het bedrag in ( :bonk: ), in dit geval 33. Bij 'van valuta' kies je de valuta waarin het bovenstaande bedrag is, hier is dat Amerikaanse dollar (USD). Daaronder bij 'naar valuta' kies je de munteenheid waarnaar je die 33 dollar wil omrekenen, voor ons is dat de euro. Druk op berekenen en bij 'resultaat' staat patsboem ineens het omgerekende bedrag, op de cent nauwkeurig :*D Op dezelfde manier kun je natuurlijk ook euro's naar dollars omrekenen en nog veel meer, maar daar kom je waarschijnlijk wel uit.

Goed, over naar het betalen zelf. Zoals ik al had gezegd, veel mensen denken dat je alleen met een creditcard kunt betalen, maar dat is niet (meer) zo. Sinds ik weet niet precies wanneer is hier een goed alternatief voor, Paypal. Het systeem werkt heel simpel: Je registreert je, je maakt geld over van je normale rekening naar je Paypal-account, je vult het e-mailadres van de ander in met je Paypal-account en klaar. Veel sites hebben Paypal zelfs al min of meer geïntegreerd in hun site zelf. Als je op Play-asia.com bijvoorbeeld iets wil betalen, kun je bij de bestelprocedure aanvinken dat je met Paypal wil betalen. Vervolgens druk je bij het betaalmenu op de Paypalknop, je logt in met je Paypal-gegevens en je drukt op 'oke'. Ook bij Ebay zit Paypal al helemaal geïntegreerd in het systeem. Niet zo gek, Paypal is een onderdeel van Ebay.

Registreren op www.paypal.nl is vrij eenvoudig en gratis. Druk bovenaan op de knop 'aanmelden', vink 'privé-rekening' aan en druk op doorgaan. Eventueel kun je onderaan het land waar je woont veranderen, maar als het goed is staat dit al op Nederland. Vul al je gegevens in, volg alle andere aanwijzingen op, doe alsof je het zinnetje helemaal onderaan niet begrijpt ( :engel:) en druk uiteindelijk op 'aanmelden'.

Vervolgens moet je natuurlijk geld overmaken naar je Paypal-account voordat je iets kunt betalen. Klik hiervoor op de knop 'geld toevoegen'. Hier zie je een paar aanwijzingen staan en wat nummers en dergelijke. De grap is dat je vanaf je normale rekening geld overmaakt naar je Paypal-account, maar daarbij is het wel belangrijk dat al die 'codes' op de goede plek op je overschrijvingsformulier terecht komen. Daarom neem ik het even door: Je vult natuurlijk gewoon het bedrag in dat je over wilt maken, bij rekeningnummer vul je in wat er achter 'Paypal-rekeningnummer' staat (266566472, maar ik weet niet of dit voor iedere account hetzelfde is) en bij t.n.v. vul je 'PayPal Pte. Ltd.' in (wat er achter 'naam op rekening' staat). Tot slot, en nu komt waarschijnlijk het belangrijkste: Rechts op de Paypal-site staat een kadertje met de titel 'Uw overschrijvings-id'. In dit kadertje staat een code, deze code is voor iedereen verschillend en moet je op het overschrijvingsformulier bij 'mededelingen' invullen. Het is erg belangrijk dat je dit precies doet, want anders weet Paypal niet naar welke account je geld overgemaakt moet worden. Dit komt er op neer dat je naar je geld kan fluiten.

Oke, je geld is overgemaakt. Over het algemeen duurt het zo'n drie tot vier werkdagen voordat dat geld op je account is bijgeschreven, als het goed is ontvang je een mailtje als het zo ver is. Hou hier rekening mee als de ontvanger (iemand op Ebay bijvoorbeeld) eist dat je binnen een bepaald aantal dagen geld overmaakt! Over de verdere betaalprocedure heb ik al het een en ander uitgelegd en meestal wijst het zichzelf wel, toch leg ik het nog even kort uit. Als je iets hebt besteld, kom je op den duur aan bij de betaalmethode die je wil gebruiken. Hier kruis je Paypal aan. Vervolgens staat er ergens een knop voor Paypal-gebruikers, daar klik je op, je ziet je Paypal-rekening met het bedrag dat er nu opstaat en wat er na de betaling op staat. Nu druk je op de knop 'betalen' en je bent klaarpwned4yo.gif

En met die hippe importemoticon (hihi) zit ook de special van deze week en daarmee de Game On er weer op. Omdat m'n stukje over alleen betalen wat langer uitviel dan ik had verwacht, heb ik besloten om volgende week maar verder te gaan. Dan pakken we groots uit met alles over de verzendingen van alle spullen die je inmiddels hebt uitgekozen, besteld en betaald hebt. Ik zou niet weten wat ik allemaal over verzendingen moet vertellen, maar dat is van later zorg :sigaar:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...