Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579967

OWN 429 - Donder Op


OWN

697 bezichtigingen

OTVIljk.png

5 fotos die totaal niet interessant zijn.

6uwT5QK.png

1: Deze vage kutfoto. Wat zie je hier nou? Ik weet het ook niet. Maar hij staat wel op het lijstje, want vage fotos zijn artistiek, aldus elke instagramhuppelkut in de westerse wereld.

XGyh31G.png

2: Een vliegtuig. Je ziet de reflectie van de telefoon (jammer genoeg mét camera) in het raam, de kleurbalans is ruk, de compositie is op z'n best gezegd amateuristisch en de sensor stamt uit het jaar nul. Deze omschrijving past bij elke foto die in het Graphicsforum geplaatst wordt, dus als je daar een topic hebt geopend raad ik je aan om eerst 10,000 uur te oefenen alvorens nog meer van mijn bandbreedte te consumeren, stelletje faalhaasfotografen dat jullie zijn.

09sj17x.jpg

3: Een metafoor voor ons leven. De lichaamsloze hand van het noodlot die de tegenstribbelende schildpad langzaam doodknijpt. Hij kan vechten wat hij wil, maar vroeg of laat zal ook hij tot stof verworden. Hij roept om hulp, maar niemand hoort hem. Vergis je niet, iedereen sterft alleen.

Of het is gewoon een foto van een klein schildpadje. Weet ik veel.

TQht88M.png

4: Een bruut vermoorde watermeloen. Het slachtoffer is om het leven gebracht met twee steken van een groot mes. De politie is nog op zoek naar de dader. Deze is ongeveer 1,80 meter lang, heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en droeg een grijze sweater. De moord vond plaats om ongeveer zes uur zaterdagmiddag. Heeft u tips? U kunt anoniem bellen met 0800-7000.

IA1k0Sf.png

5: ZO DIEP. KIJK EENS HOE DIEP DEZE KUNST IS. WAUW. IK VERDRINK ER BIJNA IN, ZO DIEP IS HET. VIND JIJ BANKSY OOK ZO'N ONGELOFELIJK GOEDE ARTIEST? HAD HIJ MIJN MUUR MAAR ONDERGEKLAD MET Z'N SPUITBUSSEN :(

BAwDx4e.png

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...