Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579787

OWN 429 - Actualitijd


OWN

690 bezichtigingen

lG9OP67.png

3L1077 Community

Beteuterd; dat was hij bij bekijken van de vorige OWN. Zijn mooie tutorial waar hij, naar eigen zeggen, veel bloed, zweet én tranen voor verloren had, kwam niet in de OWN. Helaas. De OWN lag namelijk al bij de pers! Deze week hadden Nick en ik graag iets over een tutorial van 3L1077 willen schrijven, maar hij heeft er deze week geen gemaakt! En om nou over de vorige te schrijven... dat is al weer oud nieuws. Volgende keer meer geluk?

Cafés Community

Deze week zijn er op het forum twee nieuwe cafés bijgekomen.

Het Graphics Café en het Film Café, respectievelijk door @3L1077 en @KoningJesper geopend. In deze cafés kun je naar hartelust praten over het onderwerpen Graphics en Film, vooral over kleine onderwerpen die eigenlijk geen eigen topic verdienen!

Pino1982 Nieuwe Leden

@Pino1982 deelde met zijn

eerste post een bijzondere kaart. Hij een kaart gevonden met daarop fictieve buslijnen in Los Santos. Mocht je ooit nog al buschauffeur willen spelen in GTA V? Pak deze kaart er bij en rijdt de, helaas fictieve, routes! Daarnaast heeft ook een aantal leuke "wist je datjes" gepost ga zo door Pino, en blijf lekker op het forum rond hangen!

Apen VS Vogels Offline

Het Chinese leger gaat apen inzetten om vogels te verdrijven tijdens de parade van het leger. De aapjes zijn speciaal getraind om de nesten te vernietigen en de vogels weg te jagen.

"Geen mens kan even in een dertig meter hoge boom klimmen, de nesten met kogels vernietigen is lastig en een waterkanon tegen vogels inzetten, is zonde van het water." Aldus het leger.

WvW Contests

Zo. Het dorp is veilig verklaard! De dorpelingen hebben de derde editie gewonnen! Er bleven helaas maar drie dorpelingen leven, maar het is ze toch gelukt om de wolven uit te roeien! De drie leden die daarvoor gezorgd hebben zijn: @sabinee1995, @Together en niemand minder dan mijn mederedacteur @NickOwnage!

Het staat nu 2-1 voor de wolven :), op naar de volgende!

eNRZf1f.png

14 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...