Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579797

OWN 430 - Donder Op


OWN

604 bezichtigingen

OTVIljk.png

Weg met de democratie

Nederland lijdt aan een probleem, en dat probleem ben jij. Althans, dat ben jij indien je minstens 18 jaar oud bent en een keer je stemrecht uitgeoefend hebt. Nou besef ik dat er op het forum behoorlijk wat minderjarigen rondlopen, dus voor dat gespuis heb ik een andere column geschreven, die als volgt luidt:

Ga weg, en kom pas terug wanneer je 18 bent.

Zo. Nu we alle overbodige baggage gelost hebben kan ik eindelijk mijn doelgroep toespreken. Mijn boodschap is simpel: Ik walg van de democratie. Nederland zou het beste af zijn zonder Tweede en Eerste Kamer, zonder gemeenteraden, zonder waterschappen en zonder de Provinciale Staten. Onze positie als handelsland en zeemacht is sinds de Gouden Eeuw geheel verdwenen. We zijn een polderlandje dat functioneert als doorvoerhaven voor producten richting Duitsland. Het is tijd voor verandering.

Ik stel voor dat ik als Koning word ingesteld, met absolute macht over het Koninkrijk der Nederlanden. Om te beginnen zal ik het immigrantenprobleem oplossen door heel de Middelandse zee in te polderen. Het is onmogelijk om de Middelandse Zee over te steken als die zee niet meer bestaat. In het ingepolderde gebied zullen alle Nederlandse christenen gehuisvest worden. Zij vormen een soort religieuze muur voor alle moslims die Europa proberen binnen te komen. Bijkomend voordeel is dat Nederland qua geestelijke gezondheid er ongelofelijk op vooruitgaat.

De klimaatproblematiek zal ik oplossen door het mileu af te schaffen. Hummers en vrachtwagens zijn weer oké, want er is toch niets om te vervuilen. Olie, batterijen en andere chemische stoffen mag je gewoon in het bos achterlaten. Kolencentrales draaien op volle toeren, want onder mijn regime zullen mileuactivisten vergast en verbrand worden. Honger? Schiet willekeurig een dier neer.

Verder zal ik de wet van vraag en aanbod uit de wetboeken schrappen om de economie weer op gang te brengen en huurders krijgen een spoedcursus balanceren om scheefwonen te voorkomen. Alle kinderen krijgen speciaal onderwijs, want iedereen is speciaal. Ziek zijn wordt illegaal om de stijging van de zorgkosten te dempen. Nederland wordt een utopie. Driewerf hoezee voor mijzelf!

BAwDx4e.png

8 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...