Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580336

OWN 431 - Donder Op


OWN

355 bezichtigingen

OTVIljk.png

Tranenporno

Ik veracht de Amerikaanse televisiezenders. Programma's voor de laagste gemene deler waarin domme mensen geëxploiteerd worden voor het vermaak van even domme mensen die de behoefte hebben zichzelf superieur te voelen aan hun medemens. Zie bijvoorbeeld Dr Phil, Honey Boo Boo en Jersey Shore. Het biedt alleen vermaak van het laagst mogelijke niveau zonder ooit te stimuleren.

Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat je de hele dag naar documentaires over alcoholproblematiek onder de Alaskaanse Inuit moet kijken. Het staat je vrij om het vermaak te kiezen dat je zelf het leukste vindt. GTA is immers ook niet voor iedereen (Jack Thompson bijvoorbeeld ^_^ ). Ik erger me er simpelweg aan dat dit soort programmas zendtijd opneemt die ook besteed had kunnen worden aan beter vermaak.

Maar nu zeg je natuurlijk: 'ThunderDuck, wij wonen niet in Amerika! Er wordt hier geen Amerikaanse televisie uitgezonden!' Dat is feitelijk niet helemaal correct, doch is dat niet waar ik op doel. Er wordt immers op de NPO, een organisatie die ik in hoger aanzien houd dan de meeste commerciële zenders, vergelijkbare tv uitgezonden! Er wordt lustelijk zendtijd verkwist aan programma's zoals Opgelicht!, waarin huilende vrouwen met kort haar en vinexwoningen mogen huilen over hoe ze het slachtoffer zijn geworden van overduidelijke oplichtingspogingen. Ik begin niet eens over What the Frans? en Het Familiediner, want daar krijg ik werkelijk de neiging van om mijn maaginhoud over mijn toetsenbord heen te spuwen.

Vanaf nu alleen nog maar herhalingen van Tussen Kunst en Kitsch op tv.

BAwDx4e.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...