Jump to content

GTA Mafia Stories

  • artikelen
    20
  • reacties
    55
  • bezichtigingen
    20311

Screens by Wazuup


Wazuup

889 bezichtigingen

ms8xb.png

Ik ben zelf ook weer eens flink aan de slag geweest, en heb in één dag een lot kunnen afmaken. Deze is nu final en zal in de volgende ledenversie zitten (MS 0.6.4). Natuurlijk ook wat screenshots voor het publiek voor de nodige feedback en commentaar:

lot4_01.jpg

lot4_02.jpg

lot4_03.jpg

Graag horen wij jou reactie zodat wij ons werk kunnen verbeteren!

Met vriendelijke groet,

Wazuup :bier:

4 reacties


Recommended Comments

is het een mod ofzo?

en zo ja, waar kan je hem dowloaden?

Beste,

Dit is een Tortal Conversion mod, dat is een mod die gedeeltelijk tot alles veranderd aan SA. Onze mod, GTA: Mafia Stories is nog lang niet af. Elke dag is er wel iemand van het modding team bezig om models of andere toevoegingen te maken. Helaas is onze mod nog niet voor het publiek gepubliceerd. Wij releasen onze mod als alles, maar dan ook alles af is. Dat is nog even wachten tot eind 2007 \ begin 2008.

Link to comment

Ik helmaal snel een GTA San Andreas aan schaffen voor die mod... Komt hij dan pas uit! Just kidding, Gekregen vane en vriend...

Maar de screens zien er weer toppie uit!

Link to comment

Mwah, als je echt mijn kritische mening wil horen: Doordat dat parkje heel klein is in een grote betonnen plak oogt het wat kaal allemaal. Kan je er niet een mooie beplante binnenplaats van maken want volgens mij kan je er nu net zo goed een parkeerterrein van maken.

Advies: park moet groter als het een beetje goed over moet komen of je maakt gewoon een grote parkeerplaats of je maakt de binnenplaats wat kleiner zodat het park groot genoeg is. en als je er een parkeerplaats van wilt maken kan je de fontein ergens anders neerzetten natuurlijk.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...