Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580404

OWN 434 - Max Columnt


OWN

505 bezichtigingen

isvS8tC.png

Lust

Mijn relatie van meer dan 5 jaar is af. Over en uit, basta. Ik ben er emotioneel erg door de war door. Niet zo zeer het missen, dat heb ik al kunnen verwerken in de aanloop naar de breakup toe, meer een geweldige ophoping van irritante gevoelens, die vooral voelbaar zijn rond de hartstreek. Dit gevoel heb ik vandaag eindelijk kunnen identificeren na de hele middag met een vriendin gespendeerd te hebben.

Het is één van de zeven hoofdzonden, luxuria, in de volksmond ook wel lust genoemd. Het is een intens, niet te beheersen drang naar seks die me voortdurend voor de voeten loopt. Tot een jaar geleden had ik nooit het idee dat ik niet gelaafd was qua seks betreft, maar het laatste jaar dat naar mijn breakup leidde, begon ik toch een sterke drang naar seksueel contact met andere vrouwen te ontwikkelen. Door externe problemen was de hoeveelheid in enorme mate afgenomen, en ik voelde me niet meer geliefd. Waar veel jongens graag eens hard gaan omdat het stoer is om tegen hun maten op te kunnen scheppen, was het voor mij in mijn relatie een belangrijke factor om me geliefd te voelen.

Nu de relatie af is, is dat gevoel echter niet zomaar vertrokken. Eigenlijk alleen maar versterkt, omdat een breakup altijd dingen als onzekerheid met zich meebrengt. Ik heb door mijn principes nooit “gescharreld” zoals je wel eens hoort, vooral omdat ik in de periode waar ik dat enigzins had kunnen doen al een relatie had.

Het probleem is nu dat ik bepaalde dingen nooit heb geleerd, die zeker van pas hadden kunnen komen voor als ik weer single zou zijn. Het voelt ontzettend vreemd om tijdens het uitgaan met geïnteresseerd vrouwvolk te praten. Ik heb namelijk altijd moeten zeggen dat ik al een relatie had etc. Dat is iets wat mijn hoofd nog niet helemaal los lijkt te willen laten. Het helpt ook niet dat vandaag de dag primaire insticten worden weggewuifd als onzin waar de moderne mens tegen opgewassen zou moeten zijn. Ik kan je toch echt verzekeren dat de overlevings- en voortplantingsdrang mensen vreemde dingen kan laten doen...

Het was verder wel gezellig deze middag, hoor.

CXHarWn.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...