Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579267

OWN 434 - World Of Games


OWN

468 bezichtigingen

iLb92WK.png

Welkom bij de laatste editie van World of Games. Helaas ga ik stoppen met schrijven voor OWN. Redenen hiervoor zijn voornamelijk mijn gebrek aan tijd en de tijd die ik heb anders wil gaan besteden. Ik merkte dat de kwaliteit van World of Games ook daalde en de reacties en bezichtigingen ook. Bij deze dus de laatste editie van World of Games. Deze laatste editie wil ik gebruiken voor mijn all-time favoriete game namelijk de bloederige game Gears of War.

Gears of War

Gears of War verscheen voor het eerst op 7 november 2006 en ik was direct fan van deze bloederige game. Ik was destijds slechts 9, toen de game uitkwam. Ik heb de game met veel plezier gespeeld en de delen na het eerste deel pakten mij keer op keer weer terug met de spectaculaire gameplay. Mijn eerste ervaring met deze game was op mijn laptop. Later toen ik een Xbox360 had gekocht heb ik ook deel 2,3 en Judgment gekocht. Uiteraard gelijk toen de game uitkwam. Een aantal maanden terug is Gears of War Ultimate Edition uitgekomen voor de Xbox One. Deze had ik al maanden in de pre-order staan en de game voldeed aan al mijn verwachtingen. Ze hadden namelijk een remake gemaakt van het eerste deel, maar dan voor de Xbox One. Gears of War draait nu op 1080p HD en 60fps, wat de game dus een stuk soepeler maakt en veel verbeterde aan het zogeheten wallbouncen. Wallbouncen is het stuiteren tussen muren. Een hele effectieve manier om te schieten en schoten te ontwijken.

Ik heb nu rond de 50 uren in Gears of War Ultimate Edition zitten, de vorige edities heb ik veel meer gespeeld. De game ligt hier nu in de kast, aangezien FIFA uit is speel ik dat veel meer. Ik kan dit spel iedereen aanraden die van Third Person Shooters houden. Er zitten een goede verhaallijn in de hele serie. (Als je de game koopt en speelt voor 31 December krijg je gratis de andere 3 delen voor Xbox One) Dat is dus wel een aardige deal.

umow7.jpg

De campaign gaat over een Locust invasie. Ze komen uit de grond en jij moet ze allemaal verslaan. De wereld is vernietigd en er is weinig over van de steden en inwoners. Jij krijgt de opdracht om samen met Baird, Dom en Cole de Locust tunnels in kaart te brengen, zodat ze er raketten in kunnen lanceren om het hart van de Locust te raken. Ze komen erachter dat de manier waarop ze dat doen geen zin heeft, omdat de tunnels veel dieper zijn dan van tevoren gedacht. Je komt langs verschillende adembenemende plekken en locaties. Dit is mijn favoriete game en dat zal het ook nog lang blijven.

In november/december komt Gears of War 4 uit voor de Xbox One. Helaas niet met de karakters uit de vorige delen, maar een gloednieuw verhaal rondom de vernietiging van de wereld. Ik heb super veel zin in deze game en ik ga deze zeker ook vroegtijdig bestellen en hoogstwaarschijnlijk de Collector's Edition kopen. Ik heb de Collector's Edition van Gears of War 3, laatst kwam ik de Collector's Edition van Gears of War 1 tegen, maar die was beschadigd dus die heb ik maar gewoon laten liggen.

Een aanrader voor iedereen. Dit was het einde van World of Games. Bedankt voor het lezen en bekijken van de plaatjes.

2dvqulk.jpg

niUH9rM.png

2 reacties


Recommended Comments

Helaas geitenkaas :(

Vond het wel leuk om iedere week wat te lezen over een gamefranchise en kwam vaak dingen te weten die ik niet wist. Moet wel toegeven dat het vaak ging om series die me minder interesseerden, maar des te leuker het was om erover te lezen. Dank Nick.

Om maar even over GoW te hebben, ik zelf heb alleen maar Playstation geowned, dus GoW is een spel die ik nooit in mijn bezit heb gehad. Maar een jaar of 7 geleden, toen deel 2 net uit was, ik weet niet meer wanneer, heb ik met een maat van me die helemaal weg was van deze serie het hele coop gedeelte in 1 run uitgespeeld :D

Geweldig spel was dat, de beste xbox exclusive. GoW >>>> Halo

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...