Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 40 - Jowx Column


Dutchy3010

380 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_jowx.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Welkom bij Jowx' Column, de rubriek waarvan de inhoud nooit vast staat. Alles kan hier in komen te staan, van leerzame en schokkende onderwerpen tot de grootste onzin. De bedoeling van de column is elke week anders, maar het is nooit de bedoeling om opzettelijk schade toe te dienen aan wat dan ook. Alle grappen die in deze column gemaakt worden, zijn niet bedoeld om te kwetsen. Hou er rekening mee dat er allerlei onderwerpen langs komen, ook onderwerpen die niet geschikt zijn voor sommige lezers. Wanneer dit het geval is, staat er een waarschuwing boven de column. Wanneer je daarna besluit toch door te lezen is het geheel op eigen risico, hiervoor accepteer ik geen aansprakelijkheid. Tot zover het geblaat waarin ik mezelf bescherm, het geen wat rest is jullie veel leesplezier wensen in een nieuwe editie van Jowx' Column!



Deze week gaan we het iets anders doen, er moeten nog twee columns gevuld worden die wegens omstandigheden ernstig vertraagd zijn. Één van deze columns is nu gevuld, de volgende week word de resterende lege column opgevuld. Deze week zijn er dus eigenlijk twee nieuwe columns, hieronder is de link naar Jowx Column van Editie 37 te vinden. Deze is nu wel gevuld, reacties op dat item kunnen hier geplaatst worden en dus niet op Editie 37.

Editie 37 - Jowx Column

Over tot de orde van de dag, de column van deze week. Iemand loopt al een tijdje in de reacties op Jowx Column mijn naam verkeerd te typen, niet dat ik me er aan stoor, maar het is wel dé manier om in Jowx Column te komen. Wat kan ik dan gaan doen? Zijn naam constant in mijn column verkeerd typen zou te makkelijk zijn, hem helemaal afkraken in een kort verhaaltje zoals deze is ook niet echt aardig. Dus dan maar via een prijsvraag, los hem op en win een koekje! Dit is jouw kans om een koekje uit een van mijn columns te winnen, Preddy is tot nu toe de enigste met zo'n felbegeerd koekje. Dus wacht niet langer, vul de rebus in en stuur hem op per PB naar Jowx. Plaats het antwoord niet in een reactie, zo maken de domme leden van het forum ook kans en dat is niet bepaald de bedoeling aangezien ik die moet zoenen tijdens de prijsuitreiking waar ik niet echt veel behofte voor voel. Dus wees sportief, stuur je antwoord in per PB.

post-3251-1178468237.jpg

(Klik op het plaatje om uw antwoord te versturen!)

Reacties op dit item mogen niet het antwoord van de rebus bevatten, reacties op Editie 37 zijn welkom.

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

1 reactie


Recommended Comments

De volgende keer vraag ik er patent op aan :{

Iemand loopt al een tijdje in de reacties op JowX Column mijn naam verkeerd te typen,

Het blijkt een epidemie te worden.. Ook buiten het JowX column word het al gebruikt :?

Tip: Een namechange zou verstandig zijn :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...