Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,515,943

OWN - OWN Sprak Met...


OWN

412 views

Asphyxiated

Wikibanner6.jpg

Ik ben Michael, beter bekend als Asphyxiated op het forum. Ik ben zeventien jaar en ik woon in het noorden van Nederland, en je hoort het al goed. Friesland. In mijn ogen de vreselijkste provincie van Nederland, maar genoeg daarover. Ik hou natuurlijk van gamen, wat me logisch lijkt voor iemand op het forum. Ik hou ook er van om af en toe in mijn vrije tijd gebieden te verkennen en te fotograferen.

"...en negeerde soms de forumregels waardoor ik bijna ben verbannen."

Ik ben net zoals vele leden eerst bezig geweest op WikiGTA om daar informatie te zoeken over een missie in Grand Theft Auto San Andreas. Toen ik bezig was gegaan om de tips te volgen van de walkthrough lukte het mij niet helemaal, toevallig zag ik op WikiGTA dat er een forum is over Grand Theft Auto en ik dacht, waarom zou ik niet een account aanmaken? Ik maakte mijn account aan en vroeg wat advies over de missie en ik ben uiteindelijk blijven hangen hier. Ik had nogal een moeilijke begin tijd tijdens mijn registratie omdat ik nogal impulsief en druk was op het forum, ik wou van alles doen op het forum en negeerde soms de forumregels waardoor ik bijna ben verbannen. Toen ik net bijna in de rode zone stond heb ik mezelf flink verbeterd. De afgelopen twee jaar gaat eigenlijk best wel goed, sinds vorig jaar juni ben ik een WikiGTA medewerker geworden en vorig jaar oktober ben ik gepromoveerd naar Superlid en het bevalt me nu best wel.

WcSWSNk.png?1

Ik heb een PlayStation 3 waar ik al sinds de release van Grand Theft Auto V mee speel.. Mijn ervaring in Grand Theft Auto V is best wel hoog in het algemeen omdat de storyline belachelijk makkelijk was, ik heb hem al een paar keer uitgespeeld. Ik ben zelf niet zo actief meer op Grand Theft Auto Online maar daar had ik wel een hoge level en ik had natuurlijk wel wat leuke wagens. De meeste updates waren wel waardevol voor de online ervaring omdat je dan wat nieuws krijgt, maar Rockstar Games had meer dingen moeten toevoegen aan de last gen versie. Qua haarstijlen is er weinig veranderd terwijl er wel wat leuke wagens en kleding erbij is gekomen.. Ik ga niet overstappen op de current-gen. Ik had het graag wel gedaan omdat de leukste updates nu op current gen gaan komen. De lowriders update is wel heel bruut, maar om daar nu meer dan driehonderd euro voor uit te geven gaat me veel te ver. Misschien over een paar jaar wanneer hij samen met Grand Theft Auto sterk in de prijs is gedaald!

Nadat ik al veel doelen heb bereikt ligt het voor mij nu allemaal klaar op dit moment. Ik zit in een toffe gang die hopelijk corporation wordt in de toekomst, ik heb mijn superlid status behaald en ik help mee aan een prachtig project genaamd WikiGTA. Het zou nog tof zijn om eens megalid te worden en in de verre toekomst moderator van GTA V en Online. Als je ooit in een positie zit waar je lastig uit kan komen dat het je wel lukt om eruit te komen, het kan met een hulp van een ander. En er zijn hier wel altijd mensen die je kunnen helpen.

Ik zou graag Phoenyxar of Dr.Oppai in deze rubriek terugzien.

CXHarWn.png

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...