Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,334

OWN 437 - Actualitijd


OWN

520 views

 Share

lG9OP67.png

The Hood is niet meer! Community

De inactieve gang die door de meeste leden die in de gang talks actief zijn volledig belachelijk werd gemaakt, is opgeheven. De oprichter van de gang, Votair, kwam na ongeveer een periode van een half jaar afwezigheid weer eens op het forum kijken en hij heeft meteen de gang opgedoekt. Na de opheffing vertrok Votair naar Gamers United, waar hij warm onthaald werd. Veel succes en plezier bij Gamers United!

Ronde 3 van start gegaan! Community/Contests

Afgelopen zondag trapten NickOwnage en PrioX de derde ronde van hun Rockstar Editor Contest af. Het thema van deze ronde is ‘Verhaal’. Zelf denk ik dat hier veel interessante en gevarieerde creaties uit kunnen ontstaan, dus ik hoop dat de deelnemers enorm hun best zullen doen! Het is de bedoeling dat de video’s aanstaande maandag af zijn en over twee weken begint de nieuwe en tevens laatste ronde.

FC Barcelona naar Frankrijk? Offline

De meeste mensen die het nieuws een beetje volgen weten dat er veel problemen zijn omtrent de eventuele Catalaanse onafhankelijkheid van Spanje. Nu zal dit menig sportliefhebber weinig boeien, maar wat zij wel interessant vinden is het feit dat FC Barcelona niet meer deel mag nemen aan het hoogste niveau van de Spaanse voetbalcompetitie, mocht Catalonië onafhankelijk worden. De Franse voetbalbond had al bekendgemaakt dat FC Barcelona welkom is als dit zou gebeuren.

KejqEyW.png

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...