Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 40 - Ongezouten


Dutchy3010

463 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

De laatste tijd begint iedereen te klagen over te weinig humor. Ik snap niet waar dat vandaan komt, want eigenlijk heeft dit forum behoorlijk veel humor. Er wordt geklaagd over de crew, dat ze niet humor genoeg hebben, maar eigenlijk valt dat reuze mee. Voor zover ik kan zien natuurlijk. Maar als alles met een korreltje zout genomen wordt, is dat dan beter? Lijkt me niet. Natuurlijk is wat meer humor nooit verkeerd, maar het kan ook teveel zijn. Persoonlijk houd ik wel van een forum met een serieus tintje, misschien dat het daaraan ligt dat ik me nooit stoor als iets gedaan wordt zonder humor. Maar helemaal geen humor is onzin. Dit is gewoon een serieus forum, met een beetje humor. Mensen die van humor houden: wen er maar aan... :bier:

(Sorry voor korte reactie, maar ik kan nou eenmaal geen lange stukken schrijven.)

Geeft niets hoor, anoniem, je hebt je punt duidelijk gemaakt. Bedankt voor je ongezouten!

Anoniem 1

2 reacties


Recommended Comments

Totaal niet mee eens. Ja er is humor, maar als iemand hier het lef heeft om ergens ludiek op te reageren krijg hij/zij gelijk 5 leden over zich heen met de boodschap dat hij/zij spamt. Tuurlijk moeten we ook gewoon serieus kunnen reageren, maar in sommige topics gaat het gewoon te ver. Nu hoef je ook niet gelijk van het ene uiterste naar het andere uiterste te gaan, maar humor uitsluiten vind ik ronduit belachelijk. Soms lijkt het er op dat je hier alleen maar een vraag mag stellen, een vraag mag beantwoorden of op een poll mag reageren. Ge-wel-dig! Als er iets meer humor in zit gaat de gezelligheid er ook op vooruit, het is toch veel beter en leuker om gewoon samen te lachen dan alleen maar elkaar de grond in te boren als iemand een grap maakt. Maar nee, hier moet iedereen de held uit hangen en het lid de grond in boren. Dat vind ik gewoon een beetje jammer, wat meer humor zou het forum zeker niet misstaan. Alles met een korreltje zout nemen is dan weer het andere uiterste, dat is natuurlijk ook nergens voor nodig..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...