Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579750

OWN 438 - Max Columnt


OWN

491 bezichtigingen

isvS8tC.png

21

Over exact 31 dagen is het zover, the most wonderful time of the year.

Nee, geen kerstmis man, mijn verjaardag! Dit jaar voor het eerst in Eindhoven. Bij meer ego hoort een grotere locatie, al zeg ik het zelf. Het was een spannend jaar, mag ik wel zeggen. Voor het eerst in 4 jaar ergens voor geslaagd, tegelijk over naar het volgende jaar (dit was best een big deal, ik zat muurvast) van mijn huidige studie, best wel veel nieuwe vrienden gemaakt, en vaarwel moeten zeggen tegen sommige mensen waarvan ik dacht dat ze nog even zouden blijven.

Wel, ik heb geleerd dat er over inzitten voor geen meter helpt, dus doe het niet! Erom janken en er emo om doen helpt niet, en je zakt alleen maar dieper weg in je eigen zelfmedelijden. Sta op, open de deur voor je en ga door! Verder, hoger, weet ik veel. Zolang je maar in beweging blijft. Sla het advies van je vrienden niet van je weg, sommige dingen kun en WIL je zelfs niet in je eentje oplossen. Maar pas op, kijk eens in de zoveel tijd ook eens om je heen en evalueer of wat je doet wel het goede is, mijn jongens. Je wilt er aan het einde van het verhaaltje niet achter komen dat je ergens een niet meer op te lossen fout hebt gemaakt.

Ik voel aan m'n water (echt waar, de fluitketel staat te piepen) dat dit geen lange column meer wordt. Maar dat is ook niet erg! Liever een kort maar welgemeend stukje, dan een grote mep rotzooi waar je geen ruk mee kunt.

CXHarWn.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...