Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,071

OWN 439 - Saved By The Bell


OWN

420 views

 Share

8Ov5LpE.png

Wiskunde B-dag

Wiskunde B-dag. Zou dat hier bij sommigen een belletje doen rinkelen? Vast wel. Voor zij die in het 5de en 6de middelbaar zitten en eraan meedoen, alvast succes!

Wat is de B-dag? Wel, het is een dag die je helemaal spendeert aan wiskunde. Punt. Je komt 's ochtends naar school, krijgt een opdrrobleem voorgesteld, 8 uur tijd voorgeschoteld, en de opdracht toegewezen om na die tijd een volledig verslag in te leveren van weet-ik-hoeveel pagina's, dat een zo goed mogelijke uitleg over het probleem geeft. In groepjes van drie werken, dus dat betekent ongeveer 8 werken per klas. En aangezien dit geen schoolwedstrijd is, maar toch een internationale, (Europa) wedstrijd, zijn er dus ongelofelijk veel inzendingen. Na een eindeloze filtering van eerst leekrachten, dan andere leerkrachten van andere scholen, etc, blijven er uiteindelijk nog een paar werkjes over. De beste.

Vorig jaar is onze school (OLVE), tweede geworden van Europa (!).

Klik

Wie weet, dit jaar?

P1WbN09.png

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Het is nog niet ingeleverd, de wedstrijd begint morgen om 09:00, en je moet om 16:00 inleveren, dat had ik misschien moeten specifieren. :puh:

Ik weet niet welk onderscheid jullie maken tussen wiskunde B en wiskunde D, maar het is simpelweg de naam van de wedstrijd. :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...