Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579761

OWN 440 - Mind Blown


OWN

586 bezichtigingen

cf0039b1590be025c4a33mor1w.png

Een subforum rijker!

GTAForum staat natuurlijk open voor de ideeën van haar leden. Deze worden dan intern voorgesteld, zodat er een discussie komt. Uit deze discussie komt dan uiteindelijk een uitslag. Een uitslag van; gaat het door, of niet? @GolfG60 kwam met een idee waar de gehele crew mee eens was, althans om het een kans te geven. Het 'Car Talk' subforum is geboren.

Vrijwel gelijknamig aan zijn oorspronkelijke topic, krijgt het topic een subforum. Het topic is uitermate populair onder de leden die zelf een auto hebben, en/of autoliefhebbers. Vrijwel alles wordt er besproken, alleen werd het topic een beetje te krap. Over tuning, reparaties en in- en verkoop van auto's praten in één topic is niet bepaald overzichtelijk, vandaar dat de crew heeft besloten om GolfG60 zijn idee te realiseren. Hier kunnen topics worden geopend voor je eigen auto('s), vragen over reparaties en nog veel meer.

De crew is van mening dat dit goed zal uitpakken, aangezien de oude garde ook steeds ouder wordt en daarmee ook volwassener. Daar horen auto's ook in thuis, en elke auto eigenaar heeft wel eens een kwaaltje gehad aan zijn wagen. Nu hoeven ze niet meer naar andere fora voor hun vraag, maar kunnen ze het hier kwijt.

Wat vind jij van dit subforum? Laat het weten in een reactie!

b3c413b50bf694be293dee0u92.png

6 reacties


Recommended Comments

Dunno... Ik weet niet of ik meer kwijt kan dan dat ik al in het cartopic kwijt kan. Daar zette ik gewoon alles neer voor m'n auto. Ik hoop dat andere wel de motivatie zien om voor elk klein wissewasje een topic te openen :puh:

Link to comment

Goed idee, het huidige topic is soms iets te krap. Er worden updates geplaatst van mensen hun auto's en die horen gewoon in een eigen topic geplaatst te worden. Daarnaast kan je dan nog een algemeen chattopic hebben.

Ik denk maar aan Rusty, Golf, Moechy, Max en Rullez, die kunnen tegenwoordig gewoon hun eigen topic opstarten met hun updates als je hun kwantiteit aan posts hieromtrent bekijkt.

Dus nogmaals: goed idee.

Link to comment

<p class='citation'>.PhoeniX. zei op 18 november 2015 - 21:15 :</p><div class="blockquote"><div class='quote'>Ik zie helemaal geen 'Car-Talk'-subforum? :? Waar staat 'ie dan?

</div></div>

Die krijg je nadat je een kopie van je rijbewijs hebt ingeleverd bij Joris.

:7 :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...