Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579792

OWN 441 - Actualitijd


OWN

581 bezichtigingen

lG9OP67.png

GTAForum Awards komen er weer aan! Community

Aan het einde van ieder kalenderjaar, wanneer het weer koud en guur is , vindt de uitreiking van de GTAForum awards plaats. Dit gebeurt altijd in de chatbox, die die bewuste avond waarschijnlijk op ontploffen staat. Vanaf afgelopen zaterdag is het mogelijk om leden te nomineren voor verschillende categorieën. Voorbeelden zijn; beste lid, beste modder, beste GTA V kenner et cetera. Je hebt tot en met 5 december de tijd om je favoriete leden te nomineren. Ik wens iedere genomineerde alvast veel succes, moge de beste winnen!

Paniek door hacker! Community

Op 23 november, rond het middaguur gebeurde er iets vreemds op GTAForum. Admin ThunderCover had zijn profielfoto veranderd en begon allemaal rare leuzen in de chatbox te typen (ik was er overigens niet bij, maar ik hoorde het van verschillende leden). Al snel was duidelijk dat dit ThunderCover helemaal niet was, maar een persoon die op de een of andere manier op zijn account wist te komen. Er werden profielen van drie leden overhoop gehaald en er werden topictitels bewerkt. Naar mijn weten bleef de aangerichte schade redelijk beperkt. Joriz heeft middels een

nieuwsbericht de situatie uitgelegd. Hopelijk zullen incidenten als deze in toekomst niet meer plaatsvinden.

GTAForum Editor Contest voorbij! Community

Na een looptijd van bijna twee maanden is de GTAForum Editor contest afgelopen. De reacties van de deelnemers waren erg positief. Het is jammer dat er in de loop van de contest wat leden, waaronder ikzelf, afhaakten. Gelukkig waren er nog genoeg deelnemers en video's over om op te stemmen. Alle deelnemers kregen een deelnemersbadge, maar de leden die eerste, tweede en derde eindigden kregen een speciale badge met hun naam. Winnaars gefeliciteerd!

1) 3L1077

2) Nyltje

3) KoningJesper

KejqEyW.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...