Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,423

OWN 442 - Welkom!


OWN

458 views

 Share

GZ3vLOs.png

Jullie konden er blijkbaar niet mee lachen dat de OWN later zou komen. Begrijpelijk. OWN is dan ook niet zomaar een blog, maar een drug. Jullie zijn zo verslaafd, dat jullie duidelijke verschijnselen beginnen te vertonen wanneer jullie op woensdagavond geen blauw op jullie scherm zien? Wie kan jullie het kwalijk nemen? Logisch dat je verslaafd bent aan OWN!

Alle gekheid op een stokje, het liep voor mij wat in het honderd gisteravond. Max heeft besloten te stoppen te schrijven, tijdelijk, totdat hij zijn privé op orde heeft gesteld, en we hebben dat niet goed opgevangen. Daarbij zat ik op de vooravond van mijn examen biologie, waar ik toch mijn prioriteiten bij stelde. Dan kwam er nog eens bij dat we wel extra aandacht wilden geven aan Dutchy3010, wat ook grotendeels last minute moest gebeuren. En dan de genadeslag... Om 21u05 viel mijn internet uit. Ik ben maar weggelopen en biologie gaan leren, wat ik sowieso al had moeten doen...

Ach.

Geniet ervan,

P1WbN09.png

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...