Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586683

OWN 433 - Op het Forum


OWN

651 bezichtigingen

gIQbdgN.png

Vanaf deze week een nieuwe rubriek in de OWN. Hier zul je telkens lezen over wat er precies op het forum gebeurt. Niet persé actualiteit, zoals je hierboven waarschijnlijk al gelezen hebt, maar een soort van wekelijkse hype, wat er nu precies gebeurt op het forum. Laten we meteen beginnen.

Minecraft

Deze week ben ik begonnen met Minecraft te spelen op de server van het forum. Hij stond er al een tijdje, maar hij moet ofwel ononderbroken actief geweest zijn, of hij kent een overvloed aan activiteit. (Hoe zou dat nu komen, kuch, examens). Ik ga Minecraft niet uitleggen voor zij die het niet kennen, want dan heb je gewoon onder een steen geleefd. Als je het spel maar niks vindt, zijn deze sfeerbeelden misschien toch een manier om je te lokken naar de server.

Jg26oN3.jpg?1

Sinds ik gisteren begonnen ben heb ik al veel te veel gespeeld om me er niet over te schamen. Maar... ik heb wel een cool huis! Toen ik binnenkwam op de server werd ik meteen wat overwhelmed, door alles wat er al op de spawn gebouwd was. Ik liep snel verloren. Maar toen vond ik toch een plekje, en ondertussen staat er al een half afgewerkt, kubistisch kasteel.

8RnLTLh.jpg?1

Ook de anderen hebben al heel wat betekend op het vlak van bouwen. Zo is er een arena, waar je kan vechten. Er zijn ook allerlei farms, en zelfs verschillende iron farms.

ar6OAag.jpg?1

Ik raad zeker aans om eens te komen kijken! Meer info in het gamesforum!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...