Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579821

OWN 433 - Actualitijd


OWN

547 bezichtigingen

lG9OP67.png

GTA Online opnieuw uitgebreid! GTA Online

Rockstar maakte vorig jaar bekend dat ze GTA V en GTA Online in de toekomst zullen blijven uitbreiden. Er zullen grote updates komen, maar ook kleine toevoegingen. Eén van die kleine toevoegingen is een nieuwe Adversary Mode genaamd 'Every Bullet Counts'. De gloednieuwe gamemode is eigenlijk niets meer dan een Last Team Standing. Het bijzondere hieraan is dat de spelers heel dicht bij elkaar zijn en maar een paar kogels ter beschikking hebben. Je zult je Machete moeten gebruiken als je al je munitie afgeschoten hebt. Veel speelplezier!

Nieuwe gang zorgt voor enorme commotie! Community

Er is een nieuwe gang opgestaan genaamd Sans Illuminati. TekaLoca is de trotse oprichter van deze splinternieuwe groepering die overigens net als Illuminati een gesloten gangtalk heeft. ERRWINS, de leider van Illuminati was helemaal niet blij met de nieuwe gang, omdat hij vond dat de naam min of meer gestolen was van zijn eigen idee. Hij heeft zelfs een

topic geopend om deze, voor hem rotte situatie, te bestrijden. Tot nu toe ziet het er niet goed uit en lijkt TekaLoca in het gelijk te worden gesteld. We wachten met spanning af hoe dit af gaat lopen!

KejqEyW.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...