Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579904

OWN 444 - Mind Blown


OWN

591 bezichtigingen

cf0039b1590be025c4a33mor1w.png

Rockstar stopt met het updaten van GTA: Online!

Onlangs heeft Rockstar nog een grote update uitgebracht voor alle nieuwe consoles en de PC. Deze update gaf alles wat je hartje maar begeerde. Dit bleek een stille hint te zijn van Rockstar, want ze besluiten te stoppen met het updaten van GTA: Online. Reden hierachter is onder andere de ontwikkeling van de nieuwe Grand Theft Auto.

Het lijkt zo mooi, alles hebben wat je hartje begeert. Rockstar dacht dat ook en besloot zijn spelers dit te schenken in een gratis update voor GTA: Online. Wat willen spelers nu nog meer? Juist, dat dacht Rockstar ook en legt hierbij de werkzaamheden, wat betreft updates, neer. Alleen de update voor de singleplayer staat nog op de agenda van Rockstar, maar daarna is het voorgoed voorbij.

Rockstar geeft de volgende verklaring: "We zijn een bedrijf dat luistert naar zijn klanten. Onze klanten, in dit geval spelers, zijn nu meer dan tevreden met GTA: Online en sturen ons dagelijks mailtjes met de vraag of de uitbreiding van het verhaallijn er nog aan komt. Dit kunnen wij hierbij bevestigen, maar ook bevestigen wij dat wij geen updates meer zullen gaan maken voor GTA: Online. Wij kijken naar de toekomst en daar ligt de ontwikkeling van onze nieuwe GTA."

Wat vind jij van dit besluit? Laat het weten in een reactie!

b3c413b50bf694be293dee0u92.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...