Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,025

OWN 444 - Saved By The Bell


OWN

473 views

 Share

8Ov5LpE.png

Wat nu?

Tsja, wat nu?

De timing van deze rubriek kon eigenlijk weinig slechter vallen. De examens zijn nu gedaan, dus ik kan er moeilijk nog een hele rubriek over gaan volschrijven. Alles ging na vorige week wel vlotjes, behalve geschiedenis (*wijst naar minecraft*), maar echt zeker weet ik dat natuurlijk nog niet. De resultaten zijn pas voor morgen. Maak ik me zorgen? Ik denk het niet? Ik denk eigenlijk dat het wel goed is gegaan. Ik ben helemaal eerlijk, ik ben niet altijd voor de excellentie gegaan, en dat zal ook wel duidelijk zijn aan m'n punten. Maar dat betekent nu ook weer niet dat ik er mijn voeten aan heb geveegd. En vooral niet aan de vakken die me interesseren, zoals wetenschappen en wiskunde.

Nu is alles nog vol zonneschijn en regenbogen. De vraag is of er morgen een dikke wolk voor komt en het landschap triestiger zal maken... Ik laat het in de comments weten!

P1WbN09.png

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Ik herinner me nog van de middelbare hoe al die knappe chicks zaten te roepen dat het suuuuperslecht ging en dan als de resultaten binnen waren, ze alleen maar achten en negens binnenhaalden.

B*tch please :t

Link to comment

Ik herinner me nog van de middelbare hoe al die knappe chicks zaten te roepen dat het suuuuperslecht ging en dan als de resultaten binnen waren, ze alleen maar achten en negens binnenhaalden.

B*tch please hoow.gif

Wel, ik ben duidelijk geen knappe chick.

Schijt. Ik ben op dit examen met 12 procent gestegen, van 40 naar 52. Ik ben exact de mediaan van de klas. Ondanks al die moeite toch nog een totaal van 49 en een beetje procent, wat resulteert in een advies om te stoppen met die richting. (lees: ze willen je niet meer). 8 van de 15 mensen hebben dit advies gekregen, dus dat wil zeggen dat als ik de mediaan ben, dit waarschijnlijk de 7 mensen onder me zijn. Totaal van 49. Fuck.

Link to comment

...wat resulteert in een advies om te stoppen met die richting. (lees: ze willen je niet meer). 8 van de 15 mensen hebben dit advies gekregen.

Ze hebben niks te willen! Gewoon doen wat jij voor ogen hebt :Y
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...