Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,515,943

OWN 444 - GFX Met Visser


OWN

579 views

HJJAEFa.png

De Kerstwinkel is een nieuw initiatief op GTAForum! Tijdens de Kerstwinkel is het voor leden van GTAForum mogelijk om zijn/haar avatar of signature in Kerstsfeer te krijgen. Dit door middel van kerstballen, sneeuw, mutsen, kerstbomen en ga zo maar door. Het is een waar festijn op het forum en vele leden maken al gebruik van deze gratis service. Jij kan daarin natuurlijk niet mee achter blijven!

Moderators 3L1077 en Visser23 staan voor je klaar in deze moeilijke en vooral koude winterperiode. Een warme kerstmuts op je avatar of signature is natuurlijk het minste wat je kan doen voor deze belangrijke forum elementen. Hieronder een aantal avatars en signatures om je te overtuigen!

ss4Oln8.png

ZMmaKq8.png

Wat een lekker wijf overigens. Poeh... Ze blijft zowel met als zonder muts een fantastisch knappe meid.

ZoLdGKK.png

Wat staat zo'n muts haar toch ook goed hè! Nom Nom..

COtCue0.png

We hebben er natuurlijk een aantal pareltjes tussen staan! Signatures en avatars om nooit meer te vergeten. Ze gaan de geschiedenisboeken in, en als het aan NicolaB ligt, komt dit zelfs in het Jaarboek 2015!

Waarom plaatst niemand dit hier? Die gozer stopt vet veel tijd in OWN en zet dit project op touwtjes samen met Visser23. Dit is Admin-style, niks anders. Chapeau Eliott, Chapeau! (natuurlijk ook de nodige respect voor Visser23).

Quote vd maand en van mijn part in het jaarboek, dit zijn dingen die de community levend houden!!!

Goed. Laten we met zijn allen het forum over laten nemen door kerstmutsen en andere feestattributen en dien dus snel je aanvraag in bij de

Kerstwinkel! Volgende week zijn we terug met een tutorial en leren jullie weer nieuwe tools in Photoshop. Bereid je voor!

TdGGBKT.png

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...