Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 40 - Forum


Dutchy3010

568 bezichtigingen

blogentry-5021-1178998290.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

In de week dat ik in Parijs was is er uiteraard wat gebeurt, maar wat er gebeurt is... dat zou ik niet precies weten. Ik heb genoten van diverse culturen en de meeste tijd besteed aan dingen die mij lief zijn (maar die vaak door andere dingen gedwarsboomd worden), sociale bezigheden dus. Kortom, ik heb alleen de hoofdlijnen van deze week kunnen vinden, dus mocht je nog belangrijk nieuws hebben dan kun je mij een PB sturen, of hier een reactie plaatsen. Nou in ieder geval, de rubriek is weer gevuld dus ga er maar lekker voor zitten. Er is zowel positief als negatief nieuws, maar dat hoort er nou eenmaal bij!

Promoties!

Moonbeam is een Superlid!

Het zat er aan te komen, hij werd voorgesteld en binnen een paar dagen was hij superlid. Ik stelde hem snel de vraag wat hij er van vond dat hij Superlid werd en dat was het antwoord van Moonbeam; "Ik zat op mijn broertje zijn computer een spelletje (Footballmanager) te spelen, helaas vond hij het nodig om zelf weer te spelen dus mocht ik nog 1 wedstrijd doen en zou dan moeten stoppen. Ik won wonderbaarlijk genoeg met 6-0(!) van Lyon en sloot in opperstebeste stemming het spelletje af. Eenmaal op het bureaublad zag ik dat GTAForum nog aanstond en F5'de ik met als gevolg een 'nieuwe-PM-bordje' dat me vertelde dat ik al 11 minuten Superlid was. De hieropvolgende hysterie blijkt zeer vermakelijk geweest te zijn. ^^ Mijn eerste 'bewuste' gedachte was echter "Hip! Eindelijk de inboxruimte die ik nodig heb!" Nou Moonbeam, ik wens je namens heel het Oceans weekly News veel plezier met de grotere inbox ruimte en de vetgedrukte kleur! :)

Nickonly kleurt naar Zwart!

Een goede modder met zijn eigen project, die moeten toch ook gewaardeerd worden? Precies en dat is iemand van de Superleden opgevallen, hij werd voorgesteld en even later werd hij Superlid, meer kan ik er niet over zeggen. Het is een prima lid, met prima kwaliteiten en daarom vroeg ik hem ''Wat hij er van vond dat hij superlid geworden is?'' en zijn antwoord was.. "Als eerst dacht ik "Waarom is m'n inbox opeens slechts 20% vol?" Want die zat eerst helemaal vol! Maar toen ik dat PBtje zag van Patrick, dacht ik, "Wat?!?! Ik ben nog wel op vakantie!!" Dus ik had eigenlijk helemaal niets gedaaan de laatste tijd om superlid te worden. Ik had 't dus ook helemaal niet verwacht! Ik weet echt niet wat ik moet zeggen. Ik moet het me even gaan realiseren..." Ik wil hem namens heel het Oceans Weekly News feliciteren met het behalen van de groep!

Degradaties!

Superleden terug naar Lid!

We zijn inmiddels aangekomen bij het mindere nieuws, het zijn drie superleden die al een hele tijd meelopen; W3sl3y, Vinewood en Wauzie zijn sinds kort terug gezet naar lid. Deze leden waren niet meer actief genoeg om hen groep eer aan te doen. Niks mis mee natuurlijk, maar er moet plaats gemaakt worden voor nieuwe superleden. Het is uiteraard niet leuk voor deze drie heren, maar het is nodig, helaas. Ik hoop dat jullie ooit weer eens actief worden en vergeet niet dat jullie in het verleden goede dingen gedaan hebben. ;)

Megaleden terug naar Superlid!

Het lijkt wel of het degradaties regende deze week, maar er was een grote club overwinterde Megaleden die zich iets te lang stil gehouden hebben. Het was deze keer de beurt aan need my speed, Silverwing , ViceAgent ,DirtyDutch , Ice Cold Killa , Baffie en Mark. B om plaats te maken voor nieuwe megaleden. Het is erg spijtig voor deze leden, want vooral omdat zij ook Megaleden waren. Ik wil jullie wel vertellen, dat jullie echt top werk verricht hebben, sommigen zijn zelfs moderator geweest en dat is wel een nodig applaus waard! :klap:

Forum Nieuws!

GTAGames Zomer actie 2007! (Herhaling om dit stuk te vullen :$)

Het is weer bekend, de zomer schijnt in onze ogen en GTAGames heeft wat moois uit te delen, een set van maar liefst 2 ( :bier: ) GTA Vice City Stories strandballen, een paar GTA IV stickers en wat aanvullend materiaal en dat maar liefst 7 keer (voor de duidelijkheid, ieder lid kan maar één pakket winnen. In totaal zijn er dus 7 pakketen die weg gegeven worden. :) )! Als een echte GTA fan hier niet van kwijlt weet ik het ook niet meer. Je kunt dit winnen doormiddel van ''jouw ultieme GTA gevoel uit te drukken'', weet je niet wat hier mee bedoelt wordt? Lees dan alle uitleg in het desbetreffende topic in het GTAGames Zomeractie 2007 forum dat je bovenaan de forum index kunt vinden. Succes en moge de beste winnen!

"Het spijt me van de matige hoeveelheid, maar ik was er de hele week (bijna) niet. Dus jullie moeten het hier mee doen, mocht je nog nieuws weten wat je graag in de Forum wilt? Stuur dan zo snel mogelijk een bericht naar mij toe! ;)"

2 reacties


Recommended Comments

Ik vind dat je het goed hebt ingevuld Freek, zeker gezien de tijd die je deze week van het forum was. Iedereen is weer op de hoogte van alle promoties en degradaties en van het belangrijkste project, dus de essentie zijn we van op de hoogte :bier:

Link to comment

IK BEN BEROEMD!!!

Zoals je al in m'n sig kunt lezen, was ik gedegeradeert omdat ik te weingi actief was, maar he tgrappige is dat ik toen net wat actiever wou worden. :schater:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...