Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579785

Editie 446 - GTArtikel


OWN

552 bezichtigingen

gtartikelo5sj0.png

GTA V is de laatste van alle GTA’s

De eerste GTA werd al in 1997 uitgebracht. De laatst gemaakte GTA werd in 2013 voor het eerst uitgebracht. Later kwam deze nog voor de nieuwste consoles en de PC. Nu heeft Rockstar Games zelf bekend gemaakt dat GTA V laatste GTA is en dat ze zich gaan richten op nieuwe games. Ook zullen er tot en met 1 juli 2017 nog nieuwe updates komen voor GTA V. Diehard fans zijn geraakt in hun hart. Vele fans zeggen de gamereeks voor eeuwig te gaan missen en sommige, andere, fanatieke GTA-fans zeggen de games van Rockstar Games te gaan boycotten.

‘Het is ronduit schandalig hoe er wordt omgegaan met de fans en liefhebbers’, zeggen vele game-deskundigen en wetenschappers. ‘Jarenlang zijn we trouw gebleven aan GTA, maar nu is het einde daar. Zo ineens. Zo ga je niet met ons (fans) om. Het gaat jullie alleen maar om het geld. Als de kosten te hoog worden, trekken jullie de stekker eruit. Ik roep op om Rockstar Games te gaan boycotten’, aldus Henry Davidson. Hij kreeg veel bijval van verscheidene (beroemde) mensen.

Toch toonden enkelen begrip voor Rockstar Games, ‘GTA heeft zijn hoogtepunt bereikt’ en ‘je kunt een concept nog wel verder uitmelken, maar dat heeft vrij weinig zin’, waren de argumenten van de voorstanders van Rockstar Games.

Een ding is wel duidelijk, gamen zal nooit meer hetzelfde zijn voor de echte GTA-fans en liefhebbers. Zij zullen GTA nooit vergeten en zullen altijd blijven spelen tot ze dood bij neervallen. GTA is een gamereeks die nog jaren mee zou kunnen gaan. Helaas komt er geen vervolg op de fantastische games.

aron2455shw.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...