Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579812

Editie 446 - OWN spreekt met


OWN

635 bezichtigingen

MHB4gPu.png

Bassieboy35!

photo-123064.jpg?_r=1432829133

Visser23:

Bassieboy35! Welkom bij het allereerste OWN interview van 2016! Je bent het natuurlijk een klein beetje gewend aangezien je, volgens mijn wetenschappen, twee keer eerder een interview hebt afgelegd.

Bassieboy35:

Dank jullie wel! Ja, dat klopt. Soms ook nog wel eens in jullie perspectief.

Visser23:

Klopt inderdaad, In de Spotlights als ik me niet vergis. Uit zo'n vorig interview bleek dat je je hebt geregistreerd omdat je een modificatie niet geïnstalleerd kreeg bij GTA IV. Dit was op grafisch gebied jouw favoriete GTA. Over het algemeen vond je Vice City toch het beste. Is jouw mening hierover ondertussen veranderd?

Bassieboy35:

Hmm lastige vraag, afgelopen week heb ik nog Vice City afgerond, dus het zit nog fris in mijn geheugen. Ik denk het wel omdat het einde mij weer kippenvel gaf. Hoewel ik GTA IV ook echt een van de betere GTA's vind.

Visser23:

Ahh, leuk om te zien dat je een oudere GTA nog steeds speelt! Hoe zit het met GTA V? Heb je dat ook gespeeld?

Bassieboy35:

Ja zeker! Ik heb wel gewoon Singleplayer uitgespeeld en GTA: Online gedaan. Alleen die heb ik enkel voor de consoles en daar ben ik zelf niet de grootste fan van, daarnaast zijn die officieel van mijn broer. Dus zo heel vaak kan ik er niet op.

Visser23:

In hoeverre moet GTA V willen veranderen om het voor jou op de nummer 1 van favoriete GTA's te komen?

Bassieboy35:

Oh, naar mijn idee mag er dan nog wel een hoop verbeterd worden. Het verhaal vond ik niet zo sterk in GTA V, dat had van mij wel iets uitgediept mogen worden. Daarnaast vind ik dat het onrechtvaardig gaat in GTA: Online, als niet frequente speler loop je erg achter op de rest en voor de meeste dingen heb je veel geld nodig.

Visser23:

Daarin snap ik je punt inderdaad. Vond je dit met 'modificaties' als SA:MP en MTA beter geregeld?

Bassieboy35:

Mwah, dat heb ik om eerlijk te zijn ook niet zo heel veel gedaan. Ik ben vooral bij GTA IV ingestapt, de multiplayer was wel erg leuk. Daar had ik toentertijd nog een clan, een systeem waar je een clanhuis kon claimen of iets in die trant leek mij wel een leuk idee.

Visser23:

Je hebt dus eigenlijk een beetje 'The dark side (GTA IV)' en 'Zon, zee en drank (Vice City)' voornamelijk meegemaakt. Wat vond je van dit verschil?

Bassieboy35:

Ja, prachtig zeg! Je moet weten dat ik een grote 80's fan ben, dus die sfeer in GTA Vice City is helemaal top. En dan zo'n prachtig verhaal in inderdaad een grauwe stad neerzetten in GTA IV. Weinig ontwikkelaars kunnen daar beiden een succes van maken, de kracht van Rockstar. De grote verschillen in verhaallijnen vind ik juist zo vet, zo lang ze maar enigszins realistisch blijven.

Visser23:

Mooi dat je beide sfeertjes hebt meegemaakt en over allebei zo positief bent! Dat is zeker een goed teken. Nu weet ik natuurlijk dat je veel bezig bent met muziek. Zo organiseer je contests welke met muziek te maken hebben, maar heb je ook je eigen radio programma. Natuurlijk zit GTA ook boordevol fantastische muziek. Wat is nou jouw favoriete nummer uit GTA en waarom?

Bassieboy35:

Oeh, ik moest stiekem even spieken waar ik op had gestemd bij de GTA Top 40. Zo zie je maar weer dat muziek per tijd kan veranderen. Dat was Alexander O'Neal met Criticize. Lang niet de beste hit volgens vrijwel iedereen, maar ik vind het leuk om juist de pracht in een minder gewaardeerd nummer te vinden. Ik denk dat het momenteel nog steeds Criticize is, maar stel je die vraag over een half jaar kan dat zomaar eens veranderd zijn. Ik kan ieder geval helemaal op het nummer los gaan, haha!

Visser23:

Haha, het is ook lastig te kiezen met zoveel mooie muziek, welke vaak ook nog bij de sfeer van de GTA past. Ik las net toevallig dat je muzikale opvoeding sterker is geworden door GTA. Nu weet je natuurlijk tegenwoordig gigantisch veel van muziek. Toch vraag ik me af of GTA je nog steeds helpt met deze 'muzikale opvoeding'. In hoeverre is dit het geval?

Bassieboy35:

De nummers die ik vooral op stations als K-DST, Flash FM, Emotion 98.3 heb gehoord zal ik altijd in het echt herkennen door GTA. Tegenwoordig draagt het niet meer bij aan mijn muzikale opvoeding. Door puur radio te luisteren leer je zoveel muziek kennen, vaak ook onbekende muziek, maar die vind ik voornamelijk door het internet af te struinen waar het leeuwendeel niet komt.

Visser23:

Leuk om te zien dat jouw interesse veel verder rijkt dan de meeste luisteraars (denk ik). Goed, nu maar eens terug naar het forum. In minder dan zes jaar tijd heb je aan meer dan negen projecten meegewerkt. Wat vind jij het leukste project waar je aan mee hebt gewerkt?

Bassieboy35:

Een hele lastige vraag, zeg. In mijn begin tijd hier op het forum heb ik gewerkt aan Top Gear GTA IV. Dat was zo tijdrovend, maar echt zo leuk om het eindresultaat te zien. Vandaag de dag had ik natuurlijk wel anders aangepakt, maar goed toen was ik ook een stuk jonger.

BoerTijger:

Welke is uiteindelijk het beste gelukt?

Bassieboy35:

Na enige opspeur werk:

Deze Top Gear aflevering vond ik het denk ik het best gelukt, als ik het goed onthouden heb was dat met Big Boss of BiglifeRPG als gast. :puh:

BoerTijger:

Wat maakte Top Gear zo compleet?

Bassieboy35:

Het was de tijd waar ik nog niet zoveel voor school hoefde te doen. Voor mij waren het de hoogtij dagen in GTA IV. Toen was Top Gear ook nog mijn favoriete televisieprogramma door de humor van drie presentatoren. Met name Jeremy Clarckson is geweldige gast. Ik denk dat het die combinatie is geweest die me erg aanspreekt.

BoerTijger:

Is Top Gear voor jou ook een persoonlijke hobby?

Bassieboy35:

Inmiddels niet meer. Ik kan nog steeds van auto's genieten, maar ik zet niet meer mijn TV ervoor aan.

Visser23:

Ben je in de toekomst van plan om nog een keer zo'n project te organiseren?

Bassieboy35:

Los van de tijd zou het mij erg leuk lijken, maar mijn pc is niet meer goed genoeg om GTA IV/GTA V te draaien en dan nog het videobewerkingsprogramma. Daar zal ik een nieuwe computer voor aan moeten schaffen, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. Dus jammer genoeg niet.

gallery_33831_237_4499.png

BoerTijger:

Je doet veel voor het forum, je schrijft voor WikiGTA, je bent nieuwsredacteur. Hoe is dit allemaal gaan rollen voor jou persoonlijk?

Bassieboy35:

Het zijn vooral de nieuwsberichten waar ik mij momenteel voor bezig houd. Van mijn vorige periode dat ik op het forum zat, ergens in 2014, was ik redacteur geworden, omdat ik nog wel eens met wat aanbevelingen kwam voor wat artikelen. Toen was het een kwestie van een berichtje sturen of ik postrechten in het forum mocht.

BoerTijger:

Wat gaan wij nog vooral zien van jou op het forum?

Bassieboy35:

Om eerlijk te zijn heb ik weinig echt concrete toekomstplannen voor het forum. Ik wil vooral mij gewoon bezig houden met activiteiten waar ik nu mee bezig ben denk ik.

Visser23:

Zolang je daar plezier in hebt, moet je dat zeker doen! Inmiddels ben je al een aardig lange tijd Moderator. Wat vind je het leukste aan deze functie?

Bassieboy35:

Haha, leuke vraag! Het leukste is denk ik wel dat ik kan verbergen wanneer ik een bericht bewerkt heb. :clown:

BoerTijger:

Doe je dat vaak dan?

Bassieboy35:

Regelmatig wel, maar voor een nieuwsbericht topic is dat wel ook een vereiste. Dat staat wat professioneler in plaats van een regeltje: 'Laatst bewerkt op...'

BoerTijger:

Eens, 2013 is het jaar dat uitgeroepen werd tot het jaar van de bestrijding van corruptie. Dat jaar werd jij Beste Moderator, hoe gebeurde dit?

Bassieboy35:

Geen idee, ik was 358 dagen moderator en je wordt dan uitgeroepen tot beste moderator. Een vreemd idee, omdat toen een groot deel van de crew veel langer die functie al bekleedde. Dan zou je verwachten dat zij als meer ervaren worden gezien om zo'n award binnen te slepen.

BoerTijger:

Toch de vermeende corruptie..

Visser23:

Héél apart inderdaad..

Bassieboy35:

Het kostte mij uiteindelijk niet zoveel hoor, met 100 euro was ik klaar. ;)

Visser23:

Wat is jouw hoogtepunt én dieptepunt van jouw forumcarrière?

Bassieboy35:

Mijn hoogtepunt van mijn carrière is de GTA Top 40. Ik vond het zelf wel eens leuk om te peilen wat nou de favoriete GTA muziek is van het forum en die dan ook te mogen draaien. Mijn dieptepunt? Mijn gespam in het begin? :7

PpayQtp.png?1

BoerTijger:

Ik vond dit dieptepunt van je... https://www.gtaforum.nl/tracker/issue-118-toevoeging-mogelijk/

Bassieboy35:

Het nadeel, alles blijft op het forum staan... en dan lees je het later terug....

BoerTijger:

Zo zijn we uiteindelijk toch allemaal begonnen ;)

Visser23:

Goed... Dit weekend is het zover. Valentijn! Hoe ga jij je dag besteden?

Bassieboy35:

Ik ga op date met mijn liefde, radio.

BoerTijger:

Klinkt in ieder geval niet als een date die tegenwerkt ;)

Bassieboy35:

Zeer zeker niet!

HA8K7Cq.png

BoerTijger:

Als laatste hebben wij nog wat ditjes of datjes voor je. Heel simpel; je moet een van de twee kiezen ;)

Moderator of Global Moderator?

Bassieboy35:

Global Moderator (duh :puh:)

Visser23:

60's of 70's?

Bassieboy35:

70's

BoerTijger:

WikiGTA redacteur of Nieuwsredacteur?

Bassieboy35:

Nieuwsredacteur

Visser23:

Rozen of chocolade?

Bassieboy35:

Chocolade

BoerTijger:

Blondine of Brunette?

Bassieboy35:

Blondine

Visser23:

Contest of project?

Bassieboy35:

Project

BoerTijger:

Madness of 2Unlimited?

Bassieboy35:

(Pijnlijk :'() 2Unlimited

Visser23:

Leven zonder muziek of dood met muziek?

Bassieboy35:

Dood met muziek, dat zal altijd blijven <3

BoerTijger:

Bas, mogen wij jou ontzettend bedanken voor dit interview! Enné, zaterdag, OWN lezen!

Visser23:

Yes, dank u wel dank u wel! Mooi interviewtje, bedankt voor je uitgebreide antwoorden :)

Bassieboy35:

Jullie bedankt! Ik ben benieuwd wat jullie de komende tijd in petto hebben!

MWfTSx9.pngTdGGBKT.png

3 reacties


Recommended Comments

Top Gear was echt een leuk project, jammer dat er niet meer edities waren. Degene in het interview was trouwens met BiglifeRPG. Zijn naam staat tenminste in de credits :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...