Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579821

Editie 446 - Nieuwsflits


OWN

529 bezichtigingen

nieuwsflits32suk.png

DLC komt eraan?

Een dagelijkse routine voor mij en velen fanatieke Jetpack-hunters: het bekijken van het rijk der mysteries, genaamd /r/chiliadmystery. Een paar keer per dag kijk ik hierop en staar in de oneindige stroom van posts die "wel wat hebben" en die "zeker ook wel een punt hebben", maar die eigenlijk nooit ergens naar leiden. Dan komt er weer iemand met dat hij "zeker wel een geluid hoort als hij in de stripclub aan de borsten van een stripster zit" of iemand die een telefoonnummer heeft gevonden, maar altijd, maar dan ook echt altijd levert het he-le-maal niets op. Niets. Nada. Na 2,5 jaar hebben we maar een paar ontdekkingen gedaan die er echt toedoen, met als recentste de ontdekking van de "Bigfoot-peyote". "Maar, Jesper, er was toch ook een telefoonnummer ontdekt met explosies en al die dingen?" "Ja, maar raad eens, dat heeft tot helemaal niets geleid."

Maar, oja, waar was ik ook alweer? Ik was in die eindeloze stroom aan het kijken. En daar viel me iets op. Een post met de titel "Possible DLC Leak?" en redelijk veel upvotes. En deze post kon zeker wel wat zijn.

Laat ik het allemaal even uitleggen en de feiten op een rij zetten:

- Een gebruiker op gtaforums.com had een post geplaatst met een hexcode erin, die leidde naar gta.wikia.com/Dlc. Met deze inhoud:

4kqzGhJ.png

58 nieuwe missies, nieuwe locaties, heel veel verschillende voertuigen, waaronder hele interessante: Military Drone lookalike (Fort Zancudo UFO?), Jetman (Jetpack?) en Nevada.

- Hij zat op gtaforums.com in een geheime groep genaamd 5.16.19.9.12.15.14. De nummers corresponderen met letters in het alfabet, die samen het woord "Epsilon" vormen. Juist, het met mysteries omringde cult.

- Elke post van hem werd meteen verwijderd door de admins. Gecombineerd met het feit dat er wel vaker geruchten gaan dat er zich Rockstar-medewerkers bevinden onder de Gtaforums-admins, is dit op zijn minst opmerkelijk.

- Zijn gebruikersnaam, porkcharsui, was een debugcode in GTA 1

Het was lange tijd onrustig op reddit én op gtaforums.com. Alles werd meteen verwijderd en gecensureerd op gtaforums.com. De moderators op reddit waren gelukkig een stuk milder.

Maaaaar…..

S1X7PEu.png

Het was natuurlijk nep. Een hoax opgezet door de crew van gtaforums.com om zo YouTubers in de verleiding te brengen neppe filmpjes te maken. Dit liep alleen een beetje uit de hand.

30ro6bs.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...