Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,521,457

Editie 447 - Lid van de Week


OWN

502 views

 Share

  

10 members have voted

 1. 1. Wie is de Lid van de Week volgens jou?

  • .Phoenix.
   1
  • aron24
   2
  • Tommie59
   7

lidwloskt.png

Zo.... de week is voorbij, de stemmen zijn geteld en KoningJesper mag zich met maar liefst 6 stemmen Lid van de Week noemen! Van harte gefeliciteerd!

photo-136417.jpg?_r=1452946177

Danger_dog_guy_7 is als tweede geëindigd met 2 stemmen en Sir_Ballas kreeg helaas maar 1 stem. Volgende keer beter jongens!

KoningJesper, je winst wordt opgenomen in een kleine Hall of Fame van deze vernieuwde OWN en jij bent het eerste lid die hierin komt te staan!

Editie 446 ~ KoningJesper

Als eerste ga ik zeggen waarom ik

.PhoeniX. genomineerd heb. Hij gaf een tijd terug aan een beetje klaar te zijn met het forum, omdat zijn interesses ergens anders zouden liggen en er constant om hem en zijn taalgebruik gezeurd wordt. Hij is gelukkig wel actief gebleven en post lekker door zoals altijd. Naar mijn mening zijn zijn posts zelfs wat beter geworden de laatste tijd. Omdat .PhoeniX. de mensen met commentaar (waar ik mezelf soms ook schuldig aan heb gemaakt) zo goed als negeert en een steeds positievere bijdrage levert aan het forum heb ik besloten hem te nomineren.

De Stamkroeg is naar mijn mening een van de leukste subfora. Dit is een plek waar het allemaal iets minder serieus kan en waar je deel kan nemen aan de vele 'forumgames'. Helaas heeft het forum naar mijn idee te maken met steeds minder activiteit binnen de subfora, dus ook binnen de Stamkroeg. Gelukkig is

aron24 er nog! Topics waar al maanden of zelfs jaren niet meer in is gepost krijgen opeens een schop omhoog, omdat Aron weer eens een bericht heeft gepost. Helaas is het nog steeds niet heel erg actief, maar er worden tenminste pogingen gedaan tot het stimuleren van de activiteit. Aron heeft hier een redelijk grote invloed op, dus daarom is hij ook genomineerd.

Als we het dan toch over activiteit en bijdrages hebben, kan

Tommie59 niet ontbreken. Hij is nog steeds heel erg betrokken bij het bijwerken en updaten van WikiGTA en zorgt er samen met een heel team voor dat de GTA spelers flink wat kennis kunnen opdoen. Daarnaast is hij ook heel erg actief binnen de GTA gerelateerde fora en beantwoordt hij altijd vragen van andere gamers over GTA zo goed mogelijk. Al deze zaken gecombineerd hebben mij besloten hem ook een kans te geven om in het zonnetje gezet te worden deze week.

Genomineerden, succes!

Open het volledige artikel om te kunnen stemmen op één van de drie deelnemers die deze week kans maken om Lid van de Week te worden!

KejqEyW.png

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...