Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,082

Editie 447 - GTArtikel


OWN

614 views

 Share

gtartikelo5sj0.png

Mijn Top vijf Easter Eggs in GTA V

Iedereen kent ze: Easter Eggs. Je ziet ze bijvoorbeeld in films en games. Sommige vind je leuker dan andere Easter Eggs. Zo heb ik ook mijn favorieten Easter Eggs, alleen beperk ik het in dit stuk tot GTA V.

5. STD

Zoals jullie wellicht weten is STD een bouwbedrijf in San Andreas, STD is in het dagelijkse leven een afkorting voor Sexual Transmitted Disease. In het Nederlands kennen we dit als SOA, Sexueel Overdraagbare Aandoening. De slogan hierbij vind ik vooral grappig: ‘Reliable erections for all.’ Dit verwijst naar een erectie, wat uiteraard aansluit op de naam van het bedrijf.

Ik vind het grappig dat Rockstar Games hier gebruik maakt van een term en het dan zo perfect terug laat komen.

4. Liquor Hole

Liquor Hole is een keten van slijterijen in San Andreas. Het grappige hieraan is dat de naam precies hetzelfde klinkt als: ‘Lick her hole.’ Dit betekent niets minder dan ‘lik haar hol.’

Ik vind het goed bedacht, het is een subtiele verwijzing die we van Rockstar Games gewend zijn.

3. Liquor Ace

Deze is ongeveer vergelijkbaar met de vierde. Liquor Ace is in GTA V een klein bedrijfje van Trevor dat drank verkoopt. Als je deze naam uit zou spreken, zou het ongeveer klinken als: ‘Lick her ass’ ook wel ‘lik haar kont’.

Dat deze op drie staat komt door dezelfde reden als bij vier, ook staat Trevor bekend om zijn seksvertoningen.

2. The Well Hung Gallery

Dit is een bedrijf die gevestigd is aan Bay City Ave bij de Vespucci Canals. Well hung betekent vrij vertaald groot geschapen. Deze term wordt gebruikt om een grote penissen aan te geven. Dit zou dus betekenen dat je het bedrijf een erotische galerij bevat.

Deze is naar mijn mening heel subtiele Easter Egg, het lijkt een doodnormale galerij te zijn, maar als je even iets verder zoekt, zie je dat het een verwijzing is naar iets heel anders.

1. Cream Pie

Cream Pie is een dessertbedrijf in Del Perro Pier. Cream Pie is natuurlijk een roomtaart. Maar Cream Pie is echter een term die in pornografie wordt gebruikt als een man zonder condoom een orgasme krijgt in een vagina of anus, waarna het sperma daar uitdruipt.

Deze is vergezocht, op het oog leek het een doodnormaal dessertbedrijf. Maar ook hier geldt, als je verder kijkt dan je neus lang is blijkt iets heel anders te zijn. Deze is vooral grappig, omdat een roomtaart dat werkelijk gewoon een dessert kan zijn.

Zoals je kunt zien maakt Rockstar Games graag verwijzingen naar seks, dit is misschien ook wel één van de redenen waarom het spel voor 18-jarigen of ouderen gemaakt wordt. Niet dat ik (en vele anderen) zich daar wat van aantrekken.

Bron: WikiGTA

aron2455shw.png

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...