Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,521,627

Editie 447 - OWN spreekt met


OWN

590 views

 Share

MHB4gPu.png

signature4.png

Visser23:

RUBENN, afgelopen maandag was je twee jaar lid van GTAForum. Gefeliciteerd met dit jubileum! Wat heeft je er toe doen besluiten om je te registreren?

RUBENN:

Ik kwam hier via WikiGTA terecht, origineel

emo.gif Later had ik nog een vraag over San Andreas en ik ben gebleven omdat de sfeer me wel beviel. Hier heb ik nog geen spijt van gehad.

BoerTijger:

En toen kwam 14 november 2015 een prachtig privéberichtje. Hoe voelde je je?

RUBENN:

Dat voelde best leuk, het is niet dat ik het verwacht had. Ik hoopte het wel, maar dat het zo snel gebeurde, zag ik niet aankomen.

Visser23:

Wat vind je van de sfeer op dit moment ten opzichte van "vroegah"?

RUBENN:

Moeilijk te zeggen. Ik hoor verschillende leden wel eens zeggen van “de sfeer van vroeger was beter” bijv, maar ik denk dat dat gaat over wat meer jaren terug. In anderhalf jaar activiteit kan ik er niet veel over zeggen. Op sommige momenten hangt er in bepaalde topics (QvdM bijvoorbeeld… emo.gif) een wat minder gezellige sfeer, maar dat zal je altijd wel hebben denk ik.

BoerTijger:

Wat is de kracht, volgens jou, van het forum op dit moment?

RUBENN:

Ik denk zeker de gezelligheid en de redelijke kleinschaligheid, de meeste leden kennen elkaar wel. Bijvoorbeeld de gang talks en het superleden forum dragen wat mij betreft bij aan de informele sfeer.

Visser23:

We hadden het net al eventjes over je Superlidmaatschap van een tijdje terug. Liggen je ambities (binnen het forum) op meer promoties of liggen deze ergens anders?

RUBENN:

Niet direct, maar ik sta er altijd voor open. Ik denk dat ik me meer ga richten op graphics: om daar meer te posten en commentaar/tips te geven. Bij graphics ligt wel m’n passie eigenlijk!

BoerTijger:

In mei 2015 kwam er een nieuw hoofdstuk bij, The Underground. Wat maakt dat voor jou zo bijzonder?

RUBENN:

Bij de sfeer en het ouwehoeren voelde ik me prima. Andere gangs waren voor mij te inactief, om het gespam en het niveau van soms kon en kan ik wel om lachen haha. Eigenlijk een bende gekken, maar wel tof emo.gif

Visser23:

TU heeft toch wel een beetje een 'rebels' imago. Vind je jezelf daar goed bijpassen?

RUBENN:

Rebels… Geen idee eigenlijk emo.gif Ik laat niet zomaar over mij heen lopen, maar of mijzelf echt rebels zou noemen… Ik denk dat dat wel meevalt.

Schermafbeelding%202014-07-25%20om%2022.13.53.png

BoerTijger:

Terug naar graphics. Je wordt op het forum gezien als een van de beste grafici. Waar ligt volgens jou jouw kracht op het gebied van graphics?

RUBENN:

Ik denk het minimalistische in mijn ontwerpen. Dat is vaak wat men aanspreekt als ze het over mijn werk hebben. Het bevalt mij ook dus ik denk dat ik deze stijl nog wel aanhoud (niet dat ik experimenteer met andere stijlen natuurlijk).

Visser23:

Wat vind je je beste werk tot nu toe?

RUBENN:

Hhm haha daar vraag je wat

puh2.gif even denken hoor...

Waar ik wel tevreden over ben is m’n tweede stage verslag, logo voor Avanti Advies (rood en grijs in m’n GTAF portfolio) en natuurlijk het Jaarboek van 2015, ook de stijl van mijn huidige avatar en signature ben ik zeer over te spreken.

BoerTijger:

Wat vind je van de huidige graphics fora op het forum?

RUBENN:

Helaas te vaak inactief boos.gif Wanneer iemand een nieuw topic plaatst wordt er wel op gereageerd, maar al snel valt het weer stil… Waar ik mij zelf ook van beschuldig eigenlijk emo.gif

Visser23:

Heb je een belangrijk verbeterpunt voor de graphics fora?

RUBENN:

Ik denk dat het subforum interessanter moet en kan worden voor beginners. Als het actiever word zullen bijv. de battles ook leuker zijn om te volgen. Het blijft wel een subforum waar niet iedereen in geïnteresseerd is, hoeft ook niet. Maar ik denk wel dat graphics meer leden kan aantrekken dan dat er nu gebeurt.

BoerTijger:

Wat vind je dan van de stelling GTAForum moet GTA blijven en niet de dominantie krijgen over graphics.

RUBENN:

Graphics moeten een GTA forum niet domineren natuurlijk, maar ik denk wel dat er ruimte is voor beide interesses. Mocht het subforum uitgebreid worden, lijkt het me niet logisch en goed dat het de GTA fora overstijgt. Lifestyle is ook actief, dus bij graphics zou dat ook kunnen lijkt me.

Visser23:

Perfect antwoord icon_mrgreen.gif

Over GTA gesproken.. Wat is je favoriete GTA en waarom?

RUBENN:

Voor mij is dat SA, al is dat naast VC, LCS, 2, III en CTW de enige die ik gespeeld heb. Geen nieuwe dus. SA is m’n favoriet vanwege de enorme vrijheid en mogelijkheden (voor die tijd zeker). Drie steden, bossen, woestijn en het customizen van auto’s spreken me vooral aan. (ja ik ben autogek) Ik speel het op iOS, dus ook handig voor onderweg smile3.gif

BoerTijger:

Wat vind je van GTA: V?

RUBENN:

Lijkt me tof om te spelen! (een console komt er ooit nog) Hier ook weer de vrijheid en vele auto’s!

smile3.gif Dat de verhaallijn minder goed schijnt te zijn is wel jammer, maar voor mij niet iets om een GTA niet te spelen. Ik kijk wel eens een gameplay-serie van V, ook leuk om te volgen.

Visser23:

Goed.. Nu hebben we nog een paar kleine vraagjes waarbij je de keuze hebt uit twee mogelijkheden. Je mag ééntje kiezen en hoeft deze niet per se toe te lichten

RUBENN:

Kom maar op

puh2.gif

Visser23:

Flyer of Poster?

RUBENN:

Poster, wat meer een blikvanger en meer ruimte voor een artwork

BoerTijger:

Lifestyle of GTA fora?

RUBENN:

GTA fora

Visser23:

im_ruben of RUBENN?

RUBENN:

RUBENNNNNN!!

BoerTijger:

Blond of Brunette? (Kimberley of Eva)

RUBENN:

Maakt me niets uit, als het geheel maar goed is.

Als ik moet kiezen, brunette

Visser23:

Superlid of Erelid?

RUBENN:

Erelid, en dan na een maandje weer terug naar wat ik was

emo.gif

BoerTijger:

Sporten of Gamen?

RUBENN:

Gamen natuurlijk

Visser23:

Slotvraag om even je kennis te bepalen: Verbind de vrouw met de juiste man.

Kimberley

Eva

--

Joey (Tijger)

Kevin (Ik)

RUBENN:

Joey > Kimberly

Kevin > Eva

BoerTijger:

Ruben, mogen we je ontzettend bedanken voor dit interview! Enkel jammer dat je de laatste vraag fout had. Daarom heb je helaas geen prijs gewonnen!

Visser23:

Super man! Kom maar Joey

smile3.gif Lever maar in

RUBENN:

Top, graag gedaan jongs!

MWfTSx9.pngTdGGBKT.png

 Share

1 Comment


Recommended Comments

RUBENN:

Erelid, en dan na een maandje weer terug naar wat ik was :7

Ik zal vast een tijdelijk plekje voor je inruimen in de Eregalerij. :clown:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...