Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579835

Editie 448 - OWN sprak met...


OWN

690 bezichtigingen

MHB4gPu.png

photo-70264.png?_r=1406221402

Venzio!

Note: Helaas was BoerTijger i.v.m. andere verplichtingen niet aanwezig

Visser23:

Venzio, welkom bij dit interview! Leuk om je te mogen interviewen. Laten we dan maar eens beginnen met de eerste vraag. Maar liefst 8,5 jaar geleden heb je je geregistreerd op het forum. Waarom heb je dit besluit genomen?

Venzio:

8,5 jaar alweer? Nou, heel simpel eigenlijk. Ik was net begonnen met mijn eigen SA-MP server en had een aantal script vragen, nou, heel speciaal is het dus niet. :puh:

Visser23:

Twee jaar geleden (volgens je profiel) vond je het steeds leuker worden op het forum. Is dit nog het geval en kan je deze mening onderbouwen?

Venzio:

Hmm.. Het forum is ongeveer hetzelfde gebleven alleen heb ik wat meer (andere) interesses gekregen die ook wat tijd in beslag nemen. Het forum blijft een leuke plek om te discussiëren met andere leden over van alles en nog wat, dat blijf ik ook graag doen al doe ik dat minder dan 2 jaar geleden.

Visser23:

Hoe kijk je tegen de eerste zes jaar van jouw lidmaatschap aan?

Venzio:

Zeker het eerste deel van die 6 jaar met een beetje schaamte, haha. Ik denk dat bijna iedereen dat wel heeft, ik was toen nog echt jong en keek niet echt naar regels. Het is soms voor mij zelfs goochelen om mijn posts te ontcijferen van mijn eerste 2 jaar. Het was wel een hele actieve periode op het forum en daar heb ik zeker van genoten.

Visser23:

Haha, ik denk dat (bijna) iedereen daar wel last van heeft, inclusief ik.. Het zevende jaar op GTAForum was voor jou toch anders dan de jaren ervoor. Allereerst werd je medewerker van WikiGTA. Hoe voelde dit voor jou?

Venzio:

Toch wel als een beloning voor mijn persoonlijke progressie. Ik besloot om meer te werken aan o.a. mijn ABN en om gewoon van het forum te gaan ‘genieten’. Het was ook zeker een eer om er aan mee te kunnen en mogen werken (en er gevraagd voor te worden). Helaas heb ik persoonlijk niet genoeg gebracht om die titel echt te ‘verdienen’, daarvoor heb ik te weinig uitgevoerd op de Wiki.

Visser23:

Ook werd je dat jaar OWN-redacteur. Welk van de twee projecten vond je het leukst om aan mee te werken en waarom?

Venzio:

Hmm, een lastige keuze. Ik heb van beide veel geleerd en heb iets ‘creatiefs’ kunnen doen. Het heeft beide pluspunten en het is lastig om een keuze te maken, misschien ga ik dan uiteindelijk toch voor OWN omdat ik daar echt over mijn eigen interesses kon schrijven (GTA was dat ook, maar mijn eigen interesses waren toen breder dan GTA alleen).

Visser23:

Uiteindelijk werd je dat zelfde jaar ook nog beloond met een Superlidmaatschap en anderhalve maand later (!!) won je het beste Superlid bij de GTAForum Awards. Wat was je gevoel bij deze beide situaties?

Venzio:

Ja, daar was ik toch wel erg trots op. Het was mijn eerste jaar waar ik het forum serieuzer nam (althans, mijn gedrag/ABN/e.d.) en toen ging het allemaal behoorlijk hard. Alles voelde echt als beloning voor mijn inzet die ik op dat moment toonde en het was een bewijs voor mezelf dat ik het ook wél kon.

Visser23:

Je won het beste Superlid van 2013. Dat jaar werd er besloten om géén persoonsgebonden prijzen uit te reiken. Wat vond je hiervan?

Venzio:

Uhm, ik had er wel vrede mee eigenlijk. Ik was op dat moment ook pas zo kort Superlid en had op basis van een populariteitsverkiezing ook niet direct bewezen over Megalid kwaliteiten te beschikken. Extra inbox capaciteit had overigens wel leuk geweest… helaas :puh:

gallery_33831_237_4791.png

Visser23:

En toch.. 5 januari 2014 was het toch zo ver. Megalid. Extra inbox ruimte was een feit! Wat vind je uiteindelijk van de rang 'Megalid'? (Een toegevoegde waarde of overbodig?)

Venzio:

Hmm, als ik kijk naar de huidige situatie is die misschien wel overbodig. Het verschil tussen Superleden/Megaleden is tegenwoordig misschien niet meer zo groot, voorheen werden eigenlijk alleen maar Megaleden gepromoveerd naar Moderator maar dat is tegenwoordig niet meer zo zwart-wit. Het actieve ledenaantal is misschien ook niet meer hoog genoeg om leden in 2 verschillende groepen in te delen. Uiteraard was ik er op dat moment zeker heel erg blij mee en was ik eigenlijk alleen maar trots dat ik het was geworden. Ik was al heel blij verrast met mijn promotie naar SL, helemaal met mijn award en uiteindelijk toch ook met ML.

Visser23:

En dat zo kort achter elkaar.. Zeer netjes!

Venzio:

Ja, het kan soms snel gaan.

Visser23:

Goed, om je loopbaan tot op heden af te sluiten, werd je in 2014 ook nog moderator. Was dit altijd al je ambitie geweest?

Venzio:

Pff, uhm, toen ik me aanmeldde op het forum wilde ik het wel maar had ik niet verwacht het echt te worden. Ik had niet verwacht zo lang op het forum te blijven en genoeg ‘kwaliteiten’ te bezitten (volgens de crew) om Moderator te worden.

Visser23:

Hoe kijk je op dit moment tegen je functie aan?

Venzio:

Ik zal altijd trots blijven dat ik het behaald heb en het nog steeds mag zijn. Ik ben blij dat ik mijn favoriete deel van het forum onder mijn hoede heb, mijn eigen interesses (van nu) liggen daar en daar was en ben ik het meest te vinden.

Visser23:

Je bent natuurlijk al een aanzienlijke periode actief op het forum. Wat vind je van de verschillen van tegenwoordig ten opzichte van zo'n zeven jaar geleden?

Venzio:

Vooral de activiteit, veel leden zijn gekomen maar ook zeker veel leden zijn gegaan. Er zijn nog steeds veel leden van die periode waar ik ook nog regelmatig contact mee heb. Er worden tegenwoordig gewoon minder posts en topics geplaatst, dat was 7 jaar geleden wel heel erg anders, er werd iedere minuut wel een bericht geplaatst. Dat mis ik toch ook wel.

Visser23:

Als jij de macht had over het forum, wat zou je dan veranderen?

Venzio:

Ik zou het niet eerlijk gezegd niet weten, de dingen die goed zijn op het forum zijn gewoon goed. De activiteit verhogen zou leuk zijn, maar dat valt of staat niet met de leiding maar ook gewoon met de interesses van mensen.

Visser23:

Je hebt het vandaag al even over je interesses buiten het forum. Kan je hier wat meer over vertellen?

Venzio:

Tja, beetje het jongerenleven denk ik he.. Ik denk dat iedereen ook wel weet dat ik enorme voetbalfan ben, ik ga naar iedere thuiswedstrijd van mijn favoriete club en ook regelmatig naar uitwedstrijden. Ik hou ook wel van reizen bijvoorbeeld.

Visser23:

En je favoriete clubje is.. ?

Venzio:

De club die momenteel bovenaan staat, huidig landskampioen, de club die voor het eerst in 9 jaar de knockoutfase van de Champions League heeft gehaald en 0-0 heeft gespeeld tegen de huidige nr. 2 van Spanje. PSV Eindhoven!

Visser23:

Nog eventjes terug.. Ooit lag je interesse (meer) bij GTA. Wat is je favoriete GTA en waarom?

Venzio:

In GTA: San Andreas heb ik eigenlijk mijn meeste tijd gestoken, vooral multiplayer. Die speelde ik tot de release van GTA: V nog vrij regelmatig. De ‘beste’ blijft toch wel Vice City, de sfeer e.d. trekt me wel. Ik hoop ook wel dat Vice City nog een keer ‘terugkeert’ in een volgende deel.

Visser23:

Daar ben ik het totaal mee eens!

Venzio:

Great minds think alike zullen we maar zeggen :D

av-70264.png?_r=0

Visser23:

En dan als laatste nog even een paar vraagjes waarin twee opties worden gegeven. Je MOET één kiezen en je MAG een toelichting geven :D

Visser23:

Ajax of Feyenoord

Venzio:

Ajax, nog liever 3x Ajax dan 1x Feyenoord.

**Hier vergeet Visser23 zijn vragen, er volgt een korte ontbreking…**

Visser23:

Zonvakanties of wintersport?

Venzio:

Makkelijk, zonvakanties. Eén wintersport gehad, nooit meer.

Visser23:

Football Manager of GTA?

Venzio:

Oei, lastig. Football Manager dan toch.

Visser23:

GTAForum van "vroegah" of GTAForum van tegenwoordig?

Venzio:

“vroegah”

Visser23:

MAF of OWN?

Venzio:

OWN, de kwaliteit van MAF lag misschien hoger maar OWN bleef toch altijd wel mijn ‘favorietje’, die las ik ook al vóór MAF.

Visser23:

Apple of Samsung?

Venzio:

Apple

Visser23:

Kimberley (blond) of Eva (brunette)?

Venzio:

Blond :)

**BoerTijger: Erg jammer dit.. Heel erg jammer..**

Visser23:

Venzio, hartstikke bedankt voor dit interview! Helaas kon BoerTijger niet aanwezig zijn maar toch een schitterend interview! Danku!

Venzio:

Graag gedaan! :)

51f95e5eb131d-depayv2.png

MWfTSx9.pngTdGGBKT.png

1 reactie


Recommended Comments

"De club die momenteel bovenaan staat, huidig landskampioen, de club die voor het eerst in 9 jaar de knockoutfase van de Champions League heeft gehaald en 0-0 heeft gespeeld tegen de huidige nr. 2 van Spanje. PSV Eindhoven!"

De trots bij deze fan spat er vanaf ^_^

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...