Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85609

Olav Mol - Our talking buddy..


-Niels-

394 bezichtigingen

F1Bulletin3.png

Vele nieuwtjes die hier worden geplaatst gaan over rijders in de Formule 1, uitslagen of nieuwtjes die tussen de Grand Prix's door worden geplaatst. Maar we vergeten één van de belangrijkste mensen uit de Formule 1, één die al jaren meegaat als wedstrijdverslaggever van de Formule 1. Ik heb het namelijk over Olav Mol.

Biografie:

Olav Mol is geboren op 20 januari 1962 en is al jarenlang verslaggever van de Formule 1. Mol deed aanvankelijk het Formule 1-commentaar voor RTL 5. In 2004 verhuisde Mol mee naar SBS 6 toen Formule 1 voortaan op die zender werd uitgezonden. Sinds 2007 is Formule 1 weer terug bij RTL (op RTL 7) en verzorgt hij daar weer commentaar. In zijn periode bij SBS6 presenteerde hij ook nog andere programma's, waaronder Red Bull Flugtag. Mol is ook auteur van het boek Langs de Vangrail.

In 2006 is Olav Mol met zijn gezin van Vleuten verhuisd van naar Alicante aan de Costa Blanca in Spanje

Olaf%20Mol.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veel informatie kon ik niet vinden over Olav Mol, maar via WikiPedia ben ik dit tegengekomen. Diegene die meer informatie kan vinden, kan mij via een PB'tje op de hoogte stellen.

Door: -Niels-

4 reacties


Recommended Comments

Kon ja, maar aangezien het niet veel was en ik niet superveel over hem weet liet ik het maar zo. Maar zoals ik mijn bericht al aangaf, heb jij aanvullende informatie..een PB'tje is voldoende.

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...