Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,523,080

Editie 449 - Lid van de Week


OWN

503 views

 Share

Wie is Lid van de Week 449?  

10 members have voted

 1. 1. Wie is Lid van de Week 449?

  • FrankyFourFingers
   3
  • Narukami
   2
  • Bassieboy35
   5

lidwloskt.png

We zijn er weer met een nieuwe editie van OWN. Hierbij hoort natuurlijk ook een nieuwe Lid van de Week. Vorige week had ik het heel erg druk en ben ik niet aan het schrijven van een rubriek toegekomen. Gelukkig verving

aron24 mij voor de vorige editie!

Jullie konden deze week stemmen op

BoerTijger, NicolaB en NickOwnage. Laatstgenoemde is nu Lid van de week met maar liefst vijf stemmen. BoerTijger en NicolaB hadden beide twee stemmen, een gelijkspelletje dus

photo-105729.jpg?_r=1451774847

Editie 446 ~ KoningJesper

Editie 447 ~ Tommie59

Editie 448 ~ NickOwnage

Als eerste heb ik

FrankyFourFingers genomineerd. Een hele poos geleden werd hij na een periode van weggeweest te zijn heel erg actief. Natuurlijk zien wij op GTAForum.nl niets liever dan actieve leden die op hun manier een steentje bijdragen aan een sfeervolle community. Naar mijn idee is hij de laatste paar weken nóg meer op het forum te vinden, in positieve zin welteverstaan.

De tweede genomineerde is

Narukami. Hij gaf deze week aan in een blogitem dat hij een redelijk zware periode achter de rug heeft. Gelukkig zei hij er meteen bij dat het al iets beter met hem gaat. Na het posten van het blogitem is hij weer volop op het forum te vinden. Om hem een hart onder de riem te steken, verdient hij het in mijn ogen om kans te maken om Lid van de Week te worden.

And last but not least;

Bassieboy35. De laatste weken was het erg druk wat betreft het nieuws rond bonusweken in GTA: Online. Het lijkt me enorm veel tijd te kosten om alle feiten op een rijtje te krijgen en dit te verwerken in een feitelijk juist artikel wat ook nog eens boordevol informatie staat. Omdat hij zo veel moeite doet om ons te voorzien van het laatste nieuws rondom GTA heb ik besloten hem te belonen met een nominatie.

Genomineerden, succes!

Open het volledige artikel om te kunnen stemmen op één van de drie deelnemers die deze week kans maken om Lid van de Week te worden!

KejqEyW.png

 Share

3 Comments


Recommended Comments

't zijn alle 3 bazen.

Ik ga het met een dobbelsteen doen. 1,2 zijn voor Franky ; 3,4 zijn voor Max en 5,6 zijn voor Bas.

Gefeliteerd Frank, u heeft de loterij gewonnen!

Link to comment

Die avatars van vroeger waren wel leuk. Als jullie zoiets zouden doen of een soort mini-award voor wie lvdw is zou wel weer een leuke toevoeging zijn denk ik.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...