Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,526,036

Editie 449 - Nieuwsflits


OWN

417 views

 Share

nieuwsflits32suk.png

Dood van Koen Everink

De man die in 2012 in elkaar geslagen werd, is door zijn dochtertje gisterochtend aangetroffen. Koen Everink lag in een plas bloed, het dochtertje begon hard te huilen en te gillen. De buren waren gelukkig alert en reageerden op het geluid van het nog zo jonge buurmeisje.

Koen Everink voelde zich al lange tijd onveilig en had daarom ook bewaking. Maar het mocht voor hem spijtig genoeg niet baten. Buiten dat zat hij nog midden in de zaak met Badr Hari, na de mishandeling van Badr begon dat gevoel bij zakenman op te komen. De rechtszaak is nog steeds niet afgerond.

Maar wat moet je als dochter van zes jaar wel niet gevoeld hebben? Je treft je vader in een plas bloed aan. Ik kan het me niet beseffen, ook al zou ik het nog zo graag willen. Normaal gesproken gerept zo’n zaak mij niet aan, maar nu wel. De brok die ik in mijn keel voelde, is ongelooflijk. Een meisje van zes jaar oud, deze wereld kan soms wreed zijn. Ze zal moeilijke tijden moeten doorstaan en ik hoop ontzettend dat ze er sterker uitkomt. Voor haar familie en vooral voor de dochter hoop ik dat deze zaak zo snel mogelijk wordt opgelost.

Hoe Everink is overleden is nog niet helemaal zeker, maar het lijkt toch echt op een misdrijf te gaan. Eigenlijk kunnen we daar voor 99% wel vanuit gaan, hoge bomen vangen namelijk veel wind. Iemand vermoorden is het ergste wat een mens kan doen, onbegrijpelijk en daarom moeten moordenaars achter de tralies verdwijnen.

aron2455shw.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...