Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580007

Editie 449 - Nieuwsflits


OWN

624 bezichtigingen

nieuwsflits32suk.png

Dood van Koen Everink

De man die in 2012 in elkaar geslagen werd, is door zijn dochtertje gisterochtend aangetroffen. Koen Everink lag in een plas bloed, het dochtertje begon hard te huilen en te gillen. De buren waren gelukkig alert en reageerden op het geluid van het nog zo jonge buurmeisje.

Koen Everink voelde zich al lange tijd onveilig en had daarom ook bewaking. Maar het mocht voor hem spijtig genoeg niet baten. Buiten dat zat hij nog midden in de zaak met Badr Hari, na de mishandeling van Badr begon dat gevoel bij zakenman op te komen. De rechtszaak is nog steeds niet afgerond.

Maar wat moet je als dochter van zes jaar wel niet gevoeld hebben? Je treft je vader in een plas bloed aan. Ik kan het me niet beseffen, ook al zou ik het nog zo graag willen. Normaal gesproken gerept zo’n zaak mij niet aan, maar nu wel. De brok die ik in mijn keel voelde, is ongelooflijk. Een meisje van zes jaar oud, deze wereld kan soms wreed zijn. Ze zal moeilijke tijden moeten doorstaan en ik hoop ontzettend dat ze er sterker uitkomt. Voor haar familie en vooral voor de dochter hoop ik dat deze zaak zo snel mogelijk wordt opgelost.

Hoe Everink is overleden is nog niet helemaal zeker, maar het lijkt toch echt op een misdrijf te gaan. Eigenlijk kunnen we daar voor 99% wel vanuit gaan, hoge bomen vangen namelijk veel wind. Iemand vermoorden is het ergste wat een mens kan doen, onbegrijpelijk en daarom moeten moordenaars achter de tralies verdwijnen.

aron2455shw.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...