Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,521,626

Editie 450 - Lid van de Week


OWN

496 views

 Share

  

8 members have voted

 1. 1. Wie is Lid van de Week 450?

  • RUBENN
   2
  • aron24
   5
  • Sentasi
   1

lidwloskt.png

Goedenavond mensen, ook deze week weer een Lid van de Week. Kai had problemen met z'n apparatuur dus ben ik even bijgesprongen, door voor hem deze week het artikel te schrijven. Eventuele bedankjes graag afleveren bij mijn kantoor.

De gelukkigen deze week waren FrankyFourFingers, Bassieboy35 en ikzelf. De race tussen FFF en Bassie was vrij gelijk, tot op het laatste moment hij een extra stem kreeg wat de teller op 5 zette. Hiermee is hij de gelukkige winnaar van een benoeming hier zo.

photo-123064.jpg?_r=1432829133

Deze week kan er worden gekozen uit RUBENN, aron24 en Sentasi! Ik heb deze drie gekozen op basis van activiteit in de Lifestyle fora, van heel actief, beetje, naar niet. Gewoon, omdat het kan.

Genomineerden, succes!

Open het volledige artikel om te kunnen stemmen op één van de drie deelnemers die deze week kans maken om Lid van de Week te worden!

CXHarWn.png

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Ik vind het altijd lastig om iemand van een week te beoordelen. Imo zie ik Aron het meeste in lifestyle posten (stamkroeg), Ruben zie ik vaak in de gehele gangscene en Aron in GU.

Sentasi zag ik vroeger vaak, maar deze week heb ik hem nog niet gezien. Gezien je Lifestyle als norm hebt voor deze lvdw, gaat mijn stem naar Aron.

Link to comment

"Deze week kan er worden gekozen uit RUBENN, aron24 en Sentasi! Ik heb deze drie gekozen op basis van activiteit in de Lifestyle fora, van heel actief, beetje, naar niet. Gewoon, omdat het kan. "

Eh...? :7

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...