Jump to content

The Green Light District V1.3


Apple-Mac
 Share

1 Screenshot

About This File

Welkom bij The Green Light District! In deze versie, V1.3 zijn er ten opzichte van V1.0 (December uitgave) veel zaken verbeterd. Versie 1.3 kan daarom als een stabiele basis worden aangezien, voor maandelijkse Updates en/of Patches. De mod is niet volgens de juiste planning uitgebracht. Dit houd dus in dat er nogsteeds een aantal bugs, glitches etc. aanwezig zijn. Hier wordt maandelijks hard aan gewerkt, en in het topic van The Green Light District (Textures & Modelling Showforum) is precies bij te houden wanneer de updates verschijnen, of welke je eventueel gemist hebt.

1998, Carl Johnson vertrekt zes jaar na zijn daad in Los Santos, samen met Ray Gorbatsjov (een goeie oude Russusiche vriend uit Liberty City), naar The Green Light District, om het verleden achter zich te laten. Alleen onderweg daar naartoe gaat het niet goed. De helikopter waarin Ray en CJ in zitten wordt namelijk beschoten, en de helikopter van ontploft, maar CJ weet nog te ontkomen door op tijd op de snelweg te springen. De vragen blijven echter over; Leeft Ray nog? En wie zijn deze mensen die CJ en Ray persé dood willen hebben? Zijn het Ray's, of CJ's rivalen waar je mee te maken krijgt?

In The Green Light District speel je opnieuw als Carl Johnson, en maak je een hele andere kant van het verhaal mee. Je reis begint in The Downtown District, waar het klein en bijzonder volgepropt zit, en eindigd in Liberty Tree's, waar je je ogen uit kijkt naar de uitgestrekte landschappen en grote variatie.

In deze versie is alleen The Downtown District, zonder missies aanwezig. De TC-mod kan daarom gerust als een Béta-versie worden aangeizen.

· Realistischer– Doordat er heel wat textures door betere textures vervangen zijn (vooralbij het landschap zoals rotsen, wegen, viaducten, asfalt etc.) ziet de mod er niet alleen realistischer, maar ook veel beter uit. De cartoony look is ingeruild voor een wat realistischer look.

· Kavels(Lots) – Alle kavels (lots) zijn geplaatst in deze mod. Er zijn dus geen gaten aanwezig, en The Downtown District is helemaal compleet.

· Bugs – In deze versie zijn een aantal (let op: niet allemaal) bugs, zoals onzichtbare muren, licht fouten, transparante objects en postioneringsfouten verholpen.

· Drukker –Doordat er automobilisten toegevoegd zijn, is de stad een stuk levendiger geworden, en minder eenzaam. (Let op: Werkt nog niet optimaal)

· Straatobjecten– In deze versie zijn er heel veel straatobjecten toegevoegd. Dit zijn ondermeer lantaarnpalen, stoplichten, prullenbakken, bankjes, parasollen, bushokjes etc.

· Inrichtingvan straten – Sommige straten zijn in deze versie anders ingericht. Zo heb je bijv. een wat armere straathoek, maar ook een boulevard.

· Botsauto's en bier – Het is in deze versie van The Green Light District mogelijk om op de New Avalon Fair een biertje te nuttigen en in de botsauto's te rijden.

· Wapens en auto's – In The Green Light District zijn er een aantal nieuwe auto's, en nieuwe wapens toegevoegd. Nog niet alles is gespawned (Met opzet nog niet gedaan.) Bij Mythbuster is er een lijst met voertuigen op te vragen die gespawned kunnen worden door middel van de San Andreas Trainer.

 Share


×
×
  • Create New...