Jump to content

Hidden interiors & fun places 1


3 Screenshots

About This File

Dit is een .g3l-bestand, een bestand dat coördinaten voor GTA III bevat. Deze coördinaten kunnen met een trainer met teleportfunctie, zoals de GTA III Ultimate Trainer (welke tevens op deze site te downloaden is). Gebruikt worden om naar vooraf opgeslagen locaties te gaan, in dit geval zijn dat verschillende hidden interiors en moeilijk bereikbare locaties. Je hoeft deze zodoende niet handmatig te zoeken.

De multiplayermaps zijn niet opgenomen in dit bestand, omdat je deze alleen kan bereiken als je ze eerst in de map plaatst. Tevens is Ghost Town niet opgenomen omdat er een probleem lijkt te zijn met het laden ervan wanneer je je hier naartoe teleporteert (je valt er direct doorheen aangezien alles unsolid is).

Enkele voorbeelden van locaties die opgenomen zijn zijn Joey's Garage, de daktuin van Kenji's Casino en het Portland Beach Lighthouse.

Alle locaties zijn door mezelf gevonden en gearchiveerd, voor meer informatie met betrekking tot de locaties of GTA III in het algemeen kun je altijd contact met me opnemen.


×
×
  • Create New...