Jump to content

Savegame met alle collectables en sidemissions, zonder de storyline te raken


morfanaion

About This File

Ik heb eerder gezocht naar deze savegame, maar er nooit een kunnen vinden die dit heeft. De storyline is totaal niet geraakt in deze savegame, met 1 kleine uitzondering. Normaal, als je voor het eerst Grove Street bereikt zegt CJ "Grove Street... home... at least it was before I fucked everything up". Die heb ik helaas wel al gehad, maar verder is de hele storyline nog leeg. Wat heeft deze savegame dan wel?

Alle collectables zijn verzameld. Spraytags, horseshoes, oysters en photo ops. Ook zijn alle voertuigmissies uitgevoerd.

Daarnaast zijn alle stadion missies en de BMX, NRG en Mt Chiliad challenges uitgevoerd.

Ten slotte beschik je over $200 miljoen, een pilot license, 100% strength, 100% stamina en hitman op alle wapens.

En deze hele savegame is zonder cheats gemaakt, dus je kunt nog steeds tot 100% completion komen.

In feite zijn de enige dingen die nog niet gedaan zijn de dingen die pas beschikbaar komen door het spelen van de storyline.

Veel plezier ermee

[uPDATE]De oude savegame die hier stond leek defect te zijn, veel mensen hadden er problemen mee. Ik heb een nieuwe savegame gemaakt, deze keer in versie 2.0, hopelijk doet deze het wel goed. Alles is exact hetzelfde als de vorige, met uitzondering dat ik niet op strength heb gewerkt, die staat nog op 0%. Deze keer heb ik zelfs nog niet het bericht "Grove Street... home... at least it was before I fucked everything up" gehad.[/uPDATE]

[uPDATE2]Ik was vergeten de huizen te kopen, die zijn er nu alsnog bij[/uPDATE2]

[uPDATE3]Nu ook full strength en geld op maximum. Even inhaken op het verhaal dat je geen wapens meer kunt oprapen, dit is een fout in het spel zelf. Ik heb mijn wapens leeg geschoten, dus kun je ze niet selecteren. Door op TAB te drukken vervang je het wapen dat ik had en krijg je dus werkelijk het wapen dat je oppikt[/uPDATE3]


What's New in Version 03/06/2009 06:31 AM   See changelog

Released

No changelog available for this version.


×
×
  • Create New...