Jump to content
Joriz

Tanks komen terug in The Ballad of Gay Tony!


Zojuist heeft GTAGames.nl uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de tank terug komt in Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony. In GTA4 waren tanks tot nu toe afwezig, maar met de tweede downloadbare content is het mogelijk om met een APC Tank (Armored personnel carrier) er lekker op los te schieten en alles te vernietigen.

gallery_1_5_20448.jpg

Nu hopen dat de APC tank in een missie voorkomt. Al is zeer waarschijnlijk dat de NOOSE er in rond rijdt en dat je tanks dus met veel moeite van de NOOSE kan af kan pakken.

Meer weten over The Ballad of Gay Tony? Bekijk de trailer die we gister online hebben gezet.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

altijd maar zeuren om het relaisme het gaat er toch om dat het leuk is :D:D

kzeg altijd als je realisme wil zien moet je maar een film kijken of nog makelijker gewoon naar buiten gaan

idd, maar als je ahd gelezen had je geweten dat eht r* bedoeling was om het spel realistischer te maken, nu werken ze averechts...

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

je kunt het op 2 richtingen zien, en dat doe ik ook, aan de ene kant voegt het iets leuks en ook wel weer grappigs toe, aan de andere kant is het hardstikke averechts wat r* doet, maar we zullen zien hoe het uit pakt...

>>> Door GTA-Sheep: Mocht iemand denken: huh? Ik had toch een reactie gepost boven deze van wesley123?? En nu is ie weg....klopt!!! hij sloeg namelijk helemaal nergens op en soms moet je je als admin vermaken met dergelijke onzin. Verwijderd en nu is alles weer mooi :puh:<<<

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hmm, het is wel leuk, maar hij moet niet unlimited kogels hebben. Ik vind dat hij dan 500machinegun kogels moet hebben en 30 rockets want als het unlimited is is het ook niet meer leuk. En er zouden dan mannetjes van de FBI met een RPG die de tank kapot kan schieten met 2/3 kogels ofzo moeten staan.

Zoals dat ook gedaan is in CTW? Zoja, dan ben ik het daar mee eens.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik schreef nog gisteren dat ik nog de Rhino terug wou zien en nu lees ik dit. :dans: Nu zijn de Hunter en Rhino terug en nog eens die goude Uzi op die screen, meer sportauto's, parachute, Nitro(mischien). Nu kan ik eidenlijk ook wat lol in GTA IV beleven. ^_^:dans:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hmm als hij nu echt neit op d ePC of PS3 komt dan vindt ik dat echt heel jammer. verder lijkt me dit echt leuk. Alleen ze hoeven het niet perse een kanon te maken en als ze dat doen dan ook met gelimiteerde munutie

@ Hierboven Joriz heeft niets voor niets getypt zéér betrouwbare bron dus hij weet waarschijnlijk zeker dat het erin zit.

Bewerkt: door GunsNroses61

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...