Jump to content

Grove street kleding


thew78

Recommended Posts

Nee helaas, niet in het "normale" spel (wel wellicht via mods). Je kunt in de diverse winkels best groene kleding kopen die er een beetje op lijkt maar helemaal er zo uit zien als 1 van die 3 kan dus niet. Overigens kun je die personages wél kiezen in online sessies van GTA SA zoals MTA, maar dat is dan maar tijdelijk en net zolang als je met die online games bezig bent......

Link to comment
Delen op andere websites

Van de linker homie is wel een rode variant van dat hemd te krijgen, bij de Binco. Bij de Suburban of de Binco kun je ook een groene hoody kopen net als de middelste homie aan heeft. Het shirt dat de rechtse homie aan heeft kun je in het wit bij de Pro Laps krijgen. De broeken zijn gewoon Khaki's of jeans of iets dergelijks, de schoenen zijn gewoon witte sneakers die je zo'n beetje overal kan krijgen. De pet is gewoon een cap die je bij de Binco, SubUrban of de Zip kan krijgen, en de bandana kun je bij de Binco krijgen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...