Jump to content

Visual Studio 2010 released!


coolnniek9

Recommended Posts

Beste webdesigners en progammers!

Ik weet niet of jullie het al wisten maar Beta 2 van Visual Studio 2010 is al een tijdje uit!

Download hier de BETA (2).

Uw ideeën de ruimte geven

Maak wat u kunt bedenken, op basis van de kracht van uw team, en boor nieuwe mogelijkheden aan.

* Met nieuwe hulpprogramma's voor het maken van prototypen, modellen en visuele ontwerpen kunt u innovatieve Windows- en webtoepassingen maken

* Ontwikkel een gedeelde visie en gebruik deze als basis voor uw creativiteit met SketchFlow, in Microsoft Expression Studio, en Team Foundation Server

* Profiteer van de nieuwe mogelijkheden die worden geboden door multi-core programmeerprogramma's en ontwikkelingsprogramma's voor Cloud

Geïntegreerde normen, vereenvoudigde ontwikkeling

Eén geïntegreerde ontwikkelingsomgeving waarin uw vaardigheden beter tot hun recht komen en die zich aanpast aan uw werkwijze.

* Voltooi al uw coderings-, modellerings-, test-, foutopsporings- en implementatietaken zonder de Visual Studio 2010-omgeving te verlaten.

* Gebruik bestaande normen en vaardigheden voor een groeiend aantal toepassingstypen, inclusief Microsoft SharePoint en Windows Azure™

* Gebruik de ondersteuning voor meerdere beeldschermen, partnerextensies en een nieuwe editor.

Kwaliteitsresultaten dankzij kwaliteitsprogramma's

Met krachtige testprogramma's met functies voor proactief projectbeheer bouwt u op de juiste wijze de juiste toepassing.

* Gebruik het nieuwe IntelliTrace-foutopsporingsprogramma om fouten in een geregistreerde toepassingsgeschiedenis te isoleren.

* Blijf problemen voor met programma's voor proactief projectbeheer met nieuwe rapporten, dashboards en planningswerkbladen.

* Weet dat u op de juiste wijze de juiste toepassing hebt gebouwd dankzij de programma's voor handmatig en automatisch testen.

Aan de slag met Visual Studio 2010 Beta 2

Begin snel met uw volgende project. Met de Go Live-licentie bij deze versie kunt u nieuwe toepassingen zo snel ontwikkelen en implementeren als u ze kunt coderen.

Visual Studio 2010 Professional Beta 2 nu downloaden

* Opmerking: Deze text is niet door mij getypt, behalve de inleiding van dit topic. Alle rechten voorbehouden ®

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...