Jump to content

stunt jump nr 12


Robbert9

Recommended Posts

De info van WikiGTA is natuurlijk erg handig maar een filmpje van gta4.net kan ook geen kwaad. Hier zie je hoe je deze jump perfect kunt uitvoeren.

Tips: Probeer zo recht mogelijk te blijven en rij op de juiste snelheid zoals in het filmpje. Probeer ook op tijd te remmen zodat je niet van het dak afrijd. Deze jump kun je het beste uitvoeren met een sportwagen, zo kun je snel optrekken en heb je geen lange haal nodig. Veel succes verder! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

... een filmpje van gta4.net kan ook geen kwaad. Hier zie je hoe je deze jump perfect kunt uitvoeren.

*filmpje*

Die nummer 12 van gta4.net is niet dezelfde als de nummer 12 van gtamissions.com GrandTheftTwano. En ook niet gelijk aan de nummer 12 van WikiGTA. De stunt Jump die Robbert9 bedoeld is die jump in oost Alderney waar je op dat heli-platform moet landen, nummer 24 op WikiGTA.

Het probleem van verschillende walkthroughs en filmpjes is dat vaak zelf een volgorde is bepaald, WikiGTA houdt zich aan de volgorde zoals ze in de spel-data gevonden zijn. ^_^

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn excuses voor het misverstand. :$ Je hebt natuurlijk zelf de keuze welke jump je als eerst doet en uiteraard als laatst. Verdere info kun je vinden op WikiGTA, de link die _KoE_Mzungu heeft gegeven bied je veel hulp aan.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...