Jump to content

Jizzy (missies)


dennisvangiels

Recommended Posts

Hallo.

In de missie Jizzy krijg ik de limosine en de andere car niet kapot.

Heeft iemand een goied trucje ?

Hey,

Het is eigenlijk vrij simpel. Je blijft de 2 auto's volgen en ga vervolgens naast ze rijden, voer dan een drive-by uit en schiet net zolang tot dat hij in brand komt te staan en ontploft. Doe dat bij alle auto's en laat je vooral niet afleiden. Concentreer je goed bij deze missie, succes! ^_^

Check ->deze<- pagina voor meer info.

Bewerkt: door GrandTheftTwano
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Ik doe het meestal zo: ik pak een mini gun en als je die gast moet kille dan rij je een stuk je door tot ongeveer het politie bureau. daar tegen over is namelijk een steegje rij dat steegje in en stap uit je auto en dan wacht je ff tot die limo aan komt rijden en schieten maar :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Als je de eerste auto hebt uitgeschakeld, kun je aan de zijkant van de auto en beetje aan het eind van de wagen tegen de auto op botsen.

Hierdoor komt de auto eventjes tot stilstand, en kun je heel makkelijk heel veel kogels op de auto afvuren met een drive-thru.

Veel succes

Link to comment
Delen op andere websites

Klik zo als je daar op de plattegrond kan zien zijn er 5 plekken waar er een minigun liggen als je in Sf bent kan je er echter maar 2 pakken want 1tje ligt er in aria 69 1 op de brug van de trein rails die kan je ook niet pakken omdat de blokkade er nog is dan ligt er nog 1 in het huis van torino maar die krijg je pas als je ale missies van hem heft gedaan. en de 2 die je kan pakken ligt in LV 1tje rechts boven en 1tje rechts onder. je krijgt dan wel een 4 steren wanted lv maar daar kom je wel doorhen als je et spel een betje kan of je kan de cheat doen dat je nooit politie achter je aan krijgt.
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...