Jump to content

Trophies


Gta113

Recommended Posts

Speel je GTA IV op de PS3, en speel je nog met een savegame die je lang, lang, geleden gestart hebt? Dan zou het kunnen dat trophies geblokkeerd zijn; je kan dit zien of je een melding krijgt dat trophies niet beschikbaar zijn bij het opstarten van je savegame. Je kan dit oplossen door een nieuwe savegame te starten. ^^

Als je de PS3 versie hebt, heb je dan trouwens de nieuwste versie van GTA IV (waar je dus een internetverbinding voor nodig hebt)?

Link to comment
Delen op andere websites

Als je een wantedlevel van 6 sterren hebt, dan moet je de 6 sterren daarna ook weer kwijt raken. Dat hoeft niet persee na 15 minuten, dat kan al na 1 minuut nadat je 6 sterren hebt. Het makkelijkste raak je de 6 sterren wantedlevel kwijt door per boot of helikopter te vluchten, ik hoop dat ik je heb kunnen helpen. Anders zou je updates voor GTA IV moeten doen door je PS3 op internet aan te sluiten, dit doe je door in het menu van je PS3 je draadloze internetverbinding te selecteren en het wachtwoord daarvan in te voeren. Dan zoekt je PS3 automatish je modem op en heb je internet, nu zou je gelijk een update krijgen als je GTA IV opstart. Als je een internetverbinding met draad hebt moet je een ethernet kabel van je modem naar je PS3 aanleggen, en dan zoekt je PS3 je modem gelijk op als het goed is als je in het PS3 menu zit. Succes.

Link to comment
Delen op andere websites

Als je een wantedlevel van 6 sterren hebt, dan moet je de 6 sterren daarna ook weer kwijt raken. Dat hoeft niet persee na 15 minuten, dat kan al na 1 minuut nadat je 6 sterren hebt.

Ik denk dat jij hier twee trophies door elkaar haalt. Bij "Walk Free" gaat het erom dat je een wanted level 4 kwijt raakt, hoelang je daar over doet maakt inderdaad niet uit. Bij "One Man Army" gaat het erom dat je minimaal vijf minuten een wanted level 6 overleeft, deze hoef je voor de trophie niet kwijt te raken.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...