Jump to content

SOTM Stemtopic - Thema: Set Render


.Levi.

SOTM Stemtopic - Thema: Set Render  

17 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke signature vind jij het mooist?

    • Gta Ripper [IMG]http://i142.photobucket.com/albums/r102/GtaRipper/setrender.png[/IMG]
      14
    • TomHagen [IMG]http://i696.photobucket.com/albums/vv324/TomHagen90/SOTMJuniTomHagen.png[/IMG]
      2
    • BoerTijger [IMG]http://i55.tinypic.com/200zqj4.png[/IMG]
      1


Recommended Posts

De kandidaten hebben weer hun best gedaan. We gaan weer snel door met een SOTM battle, thema: Set Render. Ze moesten met een vooraf gekozen render een signature proberen te maken. Aan jullie de taak om te vertellen wie van hen dat het best heeft uitgevoerd!

Stemmen doe je door in de poll je favoriete signature te kiezen. Uiteraard kun je in dit topic reageren op de inzendingen van de deelnemers.

Stemmen t/m 14 juli!

Link to comment
Delen op andere websites

Die van TomHagen ziet er wel leuk uit, alleen jammer dat de render zo klein is in de signature. Achtergrond is wel prima.

Die van Tijger vind ik ietsjes te makkelijk lijken. De render lijkt er gewoon op geplakt zonder in te blenden.. De achtergrond kon ook wel wat meer opgevuld worden. Er is in mijn ogen teveel lege ruimte in zijn inzending. Zelf bak ik er ook niet zo veel van maar ik geef toch even mijn mening..

Mijn stem gaat dus naar Gta Ripper. Hij maakt gebruik van de ruimte die hij heeft. De render is mooi ingeblend, de blauwe effectdinges zijn ook goed gelukt dus vandaar mijn stem :)

Succes, deelnemers :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vind die van GTA Ripper er het best uitzien. Hij valt het meest op, dat komt met name door de heldere kleuren en effecten. Ook is het formaat goed gekozen. Bij de andere signatures is er teveel ruimte IMO. Wel jammer dat er geen tekst is te vinden maar bij een signature als dit is dat moeilijk te plaatsen. TomHagen zijn signature vind ik te groot en de render te klein. Ook vind ik de render onduidelijk. Hij is erg wazig. BoerTijger zijn signature is eerlijk gezegd een beetje saai. Te groot formaat, te kleine render, geen tekst (maar is altijd moeilijk bij een signature) en de kleuren zijn nogal eentonig.

Mijn stem gaat dus naar GTA Ripper.

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn winnaar is Gta Ripper. Bij zijn inzending is het "Bam", daar staat iemand. En daar houd ik wel van, lekker knallen. Bij de andere twee zie ik een figuur die niet wil opvallen, die het liefst helemaal verdwijnt.

Link to comment
Delen op andere websites

Overduidelijke winnaar: Gta Ripper! Gefeliciteerd, jouw inzending komt zo snel mogelijk 1 maand lang als header boven aan het Graphics forum te hangen. Andere kandidaten, bedankt voor jullie deelname en natuurlijk de leden die hebben gestemd.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...