Jump to content

savegame error


kinkedbjorn

Recommended Posts

Ik kan me hopelijk hier wel in toevoegen? :)

Hoe werkt dat met het zetten van een savegame in GTA IV of GTA EFLC. Want als ik het plaats komt er een melding dat het niet laat baar is en dan start ie een new game?? weet jij dit misschien Jacky-2007 of iemand anders Auhm. :$

Link to comment
Delen op andere websites

Als je nu eens zou zeggen wat voor error je krijgt?

Hoe installeer je savegames met Xliveless?

Download dit pakketje, open het met een programma als WinRAR en plaats enkel het bestandje xlive.dll in je GTA IV map (C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV).

Nadat je dit gedaan hebt heb je de mogelijkheid om savegames uit te wisselen, het nadeel hiervan is dat je geen achievements meer kan halen en de multiplayer niet meer werkt. Wil je terug multiplayer spelen? Dan haal je simpelweg xlive.dll terug uit je GTA IV map.

Nu moeten we nog de savegames installeren. Hoe doen we dit? Je gaat naar de map (Mijn) Documenten, klikt daar op de map Rockstar Games en dan op de map GTA IV. Nu zal je twee mappen zien: User Music en Videos. Wij moeten dus nog een nieuwe map aanmaken voor je savegames; maak dus een nieuwe map en noem deze savegames. Je zit dus in onderstaande map:

C:\Gebruikers\<gebruiker>\Mijn Documenten\Rockstar Games\GTA IV\savegames\

Nu moeten we enkel nog de savegames erin plaatsen.

Om het eens vlug te testen download je deze savegame, pak je hem uit met een programma als WinRAR, en plaats je hem in de savegames map. Start het spel nu, en speel je savegame! Games for Windows LIVE zou niet mogen opstarten bij het starten van GTA IV.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...