Jump to content

[Stelling] Met SR3 mag GTAV nog wel even wachten


Fiegel5

Recommended Posts

GTA en Saints Row kun je nou niet echt bepaald met elkaar vergelijken. Naar mijn mening is Saints Row een game waar vooral het fun-gehalte erg hoog ligt. GTA richt zich meer op het verhaal en de missies, Saints Row doet dat een stuk minder. Natuurlijk, het zijn allebei free-roaming games maar voor mij blijft GTA nog altijd de beste qua verhaal, missies, sfeer (setting) en gameplay. Ik heb dan wel alleen de eerste Saints Row game gespeeld maar daar was ik al snel op uitgekeken, geef mij maar GTA.

Saints Row 3 word ongetwijfeld een leuke game gezien de beelden die ik tot nu toe heb gezien, alleen kan het wat mij betreft niet tippen aan een GTA. Wellicht koop ik de game nog wel eens als hij ergens voor 30 euro in de winkels ligt, maar ik ga er geen 60 euro voor neerleggen, daarvoor is het voor mij allemaal wat teveel.

Link to post
Share on other sites
Bassieboy35

Ik ben het met je eens maar Saints Row en GTA zullen allebei stukken verbeterd zijn aangezien de meeste GTA 4 niet het beste vinden de lol blijft wel maar hij is niet de beste en hoop dat ze een beetje luisteren naar het publiek wat ze willen zoals je zei saints row is meer voor de fun (denk aan de kanon auto uit een filmpje) ik hou het graag real de graphics zijn wel perfect alleen de players hebben nog een rondige vorm en de auto's rijden anders dan in GTA maar dit moet je niet met elkaar verlijken maar die informatie over GTA moet er een keer komen en de area's waar je in kan moeten wel verbeterd worden daar is saints row al meer in gespecialiseerd.

Kortom saints row is wat beller maar bied meer functies en V heeft betere graphics en de functies kan je nog niks over zeggen

Saints Row wil ik wel 30 voor betalen maar V ga ik direct kopen na de release.

Link to post
Share on other sites

Nee, absoluut niet. Ten eerste omdat ik Saint Row niet eens ken. Ken het wel maar nooit echt gespeeld en daarnaast ben ik gewoon (en dat zullen de meeste op dit forum wel zijn :$) GTA fan, en ik heb wel wat filmpjes gezien van SR, en netzoals wat Twano zei. Je kunt het niet met elkaar vegelijken.

Link to post
Share on other sites
Sjaakswabber

Oneens, de Saints Row serie zijn leuke games. Maar niet meer dan dat, Rockstar heeft vele betere games dan hoe ik Saints Row 3 al zo vanuit de 7 min gameplay bekijk. L.A Noire RDR en Max Payne 3 zijn al goede voorbeelden.

GTA V komt toch sowieso pas later als Saints Row 3, dus ik snap de stelling niet zo. Op zijn vroegst komt GTA V pas op 15 januari 2012 las ik op deze site.

Link to post
Share on other sites
MidnightMayhem

Neen, net zoals alle anderen die hier tot nu toe hebben gereageerd zijn de games niet te vergelijken. Saint's Row = fun, GTA = realisme story. GTA is realistisch, terwijl Saint's Row alle natuurwetten aan hun laars lapt. Beide games komen in m'n collectie, sowieso.

Link to post
Share on other sites

Ik denk dat het weinig uitmaakt wanneer GTA V word uitgebracht, want het zijn twee heel verschillende free-roam-games. GTA is voor de gamer die een serieuze verhaallijn wilt, Saints Row voor de mensen die meer voor de fun spelen en waar de mogelijkheden totaal niet realistisch zijn. (Kanonwagen, wtf?) Als er meer info is over het rijden in Saints Row 3 en het nog steeds zo achterlijk is, zullen veel voor GTA V kiezen.

@Bassieboy35: Zes regels en maar twee punten... :-(

Link to post
Share on other sites

Getverderrie... Nee hoor, echt niet. Van hoe ik SR3 heb gezien in de trailers vind ik het echt een verschrikkelijk dom k*t spel, ik kan het gewoon niet anders zeggen. Ik kreeg in SR2 al hoofdpijn van hoe idioot die auto's rondreden, en in SR3 lijkt het nog wel erger te zijn. Als je ziet hoe auto's in saints row rijden zou je haast denken dat die mensen bij THQ/Volition nog nooit een auto in het echt hebben gezien, laat staan er in gereden... En dan kom je erachter dat ze het expres zo hebben gedaan omdat dat "leuker is"... Nou, dat gaat mij persoonlijk boven m`n pet hoor!

Daarbij vond ik de storyline van SR2 zo doorzichtig als gatenkaas.

Overigens, Saints Row is best een leuk spel hoor, maar persoonlijk had ik het na een uur of 2 wel gezien. Daarbij ging ik bijna dood elke keer als ik in een auto zat omdat ik het gewoon écht niet leuk vond. Ik weet dat het in Vice City en GTA 3 niet veel anders was, maar toen was het nog met zulke cartoony graphics waardoor dat niet zo opviel, het reed wel lekker. In SR2 verwacht je door de graphics gewoon dat het toch realistischer rijdt...

Daarbij, als ik heel eerlijk mag zijn... Je mag SR best leuker vinden dan GTA, dat is je eigen mening, maar als er iemand is die zegt dat Saints Row beter in elkaar is gezet dan GTA dan heeft diegene gewoon echt een bord voor z`n kop. Zo veel bugs, zo`n ongeïnspireerde map, zo weinig humoristische teksten die je je hele leven blijft onthouden... Ik weet nog dat ik dag dat ik SR2 heb opgestart gewoon élke dag een keer met een auto of lopend ergens bovenop vast kwam te zitten, en mits het in een auto was kon ik dus de auto gewoon niet uit. Nee bedankt. Ik zeg het liever zo: Met GTA V "over een tijdje" hoeven ze SR3 van mij niet eens uit te brengen, ik zal 't waarschijnlijk toch niet echt spelen(niet langer dan een uur of 2)...

Link to post
Share on other sites

Aangezien het nog wel even duurd voordat een nieuwe Gta komt, kijk ik zeker uit naar Saint Row The Third.

Zelf vergelijk ik Saints Row niet snel met Gta. Aan de ene kant komen beide games veel met elkaar overeen, maar aan de andere kant

zijn ze precies het tegenovergestelde.

Waar Gta het meest om draait is realisme, de setting, het verhaal, sfeer. Rockstar North is hier een van de beste in en maakt een van de beste openworld spellen, met indrukwekkende verhaal lijnen.

Saints Row is met opzet juist niet realistisch en ziet er cartoony uit. De game bevat veel meer humor en niets gaat te ver in Saints Row. De meest belachelijke dingen kun je er tegen komen. Wat ze in games zoals Gta nooit zouden doen kan in Saints Row. Vanaf Saints Row The Third is de gameplay en zijn missies over the top.

Waar Saints Row zo bekend op is geworden is de Customization, vrijheid en over de top gameplay.

Zelf ben ik blij dat er een game is zoals Saints Row. De meeste mensen die openworld/sandbox spellen houden, zullen beide games leuk vinden. Onthoud dat Saints Row niet Gta probeert te zijn en zo zal het ook nooit worden. Ik zie Saints Row meer als een soort van Parody op Gta.

Edited by frankyyguy
Link to post
Share on other sites
Guardian1980

Ik ga absoluut voor GTA. Ik vind Saints Row best vermakelijk, maar het realisme en gewoon alles van GTA ademt zoveel meer uit. Ik zal SR3 zeker aanschaffen, maar zodra ik GTAV bezit, gaat die non-stop in de console.

Link to post
Share on other sites
Tommy-Vercetti

Kwa Fungehalte en Gameplay kies ik toch echt voor Saints Row. De Grand Theft Auto serie heb ik nu wel gezien en de Saints Row serie blijft gewoon leuk. De besturing is dan wat minder, De verhaallijn suckt en de Graphics zuigen aan me 9 inch plezierstick. Maar de Gameplay zelf blijft gewoon veel beter, Saints Row 1 en 2 speel ik iedere dag nog wel omdat het Customizen erorm leuk is.(Iets wat me in San Andreas toch tegenviel) En zeg nou zelf, in welk spel zit er nu een Tank waarmee je een auto echt realistisch plat kan walsen (Protype afgezien dan). Saints Row is voor mij dus echt geen GTA-kloon.

Iets wat je van de ''Driver'' serie wel kan zeggen. GTA V ga ik isowieso ook gewoon halen aangezien de Grand Theft Auto serie me altijd heeft geboeit.

Anyway. De Saints Row serie en Grand Theft Auto zijn niet met elkaar vergelijkbaar maar beide enorm leuk om te spelen.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
vice infernusX

Ik heb Saints Row nooit gespeeld, maar van wat ik ervan heb gezien ligt het fun-gehalte er veel hoger dan GTA. Maar ik ben zo iemand die kickt op de realisme en graphics van GTA. Ik heb de gameplay van Saints Row gezien en wat ik daaruit kan zeggen is dat de besturing van de voertuigen zwaar zuigt :duh: . Ik vind het het niet echt waard om te kopen. Bij GTA gaat het mij niet alleen om de actie en de graphics maar ik vind de verhaallijn ook altijd interessant. Saints Row is wellicht leuk voor gasten die geilen op een hoog fungehalte en actie, maar ik vind er niet veel aan. Qua gameplay, graphics, de map en realisme kan SR niet aan GTA tippen

Ik vind dat de volgende GTA wel wat meer Over-The-Top dan GTA IV moet zijn, maar wel realistisch moet blijven. Dat vond ik ook een van de leukste vernieuwingen in GTA IV.

Van mij hoeft GTA V echt niet langer te wachten omdat een game zoals SR3 eraankomt.

Edited by vice infernusX
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...