Jump to content

Liedje van iPod naar iTunes?


MegaPilot

Recommended Posts

Simpel, aansluiten met USB-kabel en synchroniseren. En als iOS 5 + iCloud uit zijn, gebeurt dit automatisch. Dan kost het dus minder gedoe. :puh:

Maar echt rechtstreeks via iPod is nog niet mogelijk dus. Sowieso hangt het af van welke iPod je hebt. iOS en iCloud zijn namelijk bij de iPod alleen voor de iTouch beschikbaar.

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM
Link to comment
Delen op andere websites

Wat voor iPod heb je sowieso? Niet dat het verder uitmaakt, want je moet elke iPod synchoniseren, wil je je muziekbibliotheek in iTunes krijgen.

Maar het is dus wel nodig... Hoe wil je je muziek er anders op krijgen? En trouwens, zo'n probleem kan het toch niet zijn? Het kost weinig tijd als je alleen maar je muziekbibliotheek wilt synchroniseren. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb dit probleem ook wel eens gehad, en ik ben naar een Apple Store in Rotterdam gegaan en het blijkt dus dat dit niet kan i.v.m. het verspreiden van nummers zonder ervoor betaald te hebben, dus illegaal.

Er is wel een gratis programmetjes hiervoor genaamd 'YamiPod', waarbij het wel mogelijk is om nummers van je iPod over te zetten naar iTunes.

Veel succes! :)

Link to comment
Delen op andere websites

Wel handig als je d'r bij zet HOE je het nummer hebt gekregen hea. Als je het via de officiële store hebt gekregen download je het gewoon opnieuw. Als je het via een jailbreak hebt gedaan moet je er dat ding van hierboven voor downloaden ofzo.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...